Oct 01

AirAsia Kini Terbang Ke Hyderabad India

Photo1

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog saya yang setia. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada hari ini ingin saya kongsikan mengenai satu destinasi terbaru yang dihubungkan oleh AirAsia dari klia2 iaitu Hyderabad di India. Untuk makluman semua, penerbangan AirAsia dari klia2 ke Hydramad ini …

Continue reading »

Sep 30

Buat Duit Dengan Blog

buat duit dengan blog

Buat Duit Dengan Blog Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Oh! Hari raya AidilAdha akan muncul tidak lama lagi. Semoga anda semua sabar menanti kehadirannnya. Semua sedia maklum yang ramai mengatakan bahawa raya haji di negeri Kelantan dan Terengganu meriah. Saya sendiri dari negeri kelantan. Saya tak tahu nak cakap betul …

Continue reading »

Sep 27

Salah Ke Jadi Lelaki Buncit?

Gambar sekadar hiasan

Lelaki Buncit itu Seksi Assalamualaikum dan salah sejahtera buat semua pembaca. Oh! Tajuk nampak nak kencang jer kan. Kali ini luahan perasaan kepada semua haters aku. bajet rhetis pulak nak ada haters bagai ni. Apapun buat teman-teman rapat aku la. Terutama yang selalu panggil aku buncit, gemuk, boroi, gundey dan sewaktu dengannya. Memang kalian tak …

Continue reading »

Sep 26

Blogger Berbayar dan Tidak Dibayar?

blogger

Blogger Berbayar dan Tidak Dibayar Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Hari ini bukan topik umum tapi hanya berkisar mengenai alam blogging yang makin meluas ini. Mana tidaknya sampaikan blog yang ada di Malaysia ini tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Ada yang buat blog sekadar untuk suka-suka, ada yang untuk berniaga …

Continue reading »

Sep 24

Ice Age Adventure di Genting Highland

Saya dan kawan blogger yang tidak sabar untuk meneroka

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog sekalian. Pada entri kali ini ingin saya kongsikan pengalaman dengan anda semua mengenai Ice Age Adventure di Genting Highland. Saya dan kawan-kawan blogger yang lain telah ke sana pada 20 September yang lepas. Ohooi! Baiklah perjalanan ke Genting Higland hanyalah 45 minit sahaja dari pusat bandar Kuala …

Continue reading »

Sep 21

Mandi Ais Untuk Kurus

ais

Apabila badan terdedah dengan suhu sejuk, lemak akan terbentuk. Sel-sel lemak inilah yang akan membakar glukosa dalam badan bagi menghasilkan haba badan. Penghasilan lebih banyak sel lemak akan membantu pembakaran lebih banyak tenaga, seterusnya dapat menjadikan tubuh lebih kurus. – UM Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Menarik bukan tajuk kali …

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Older posts «