Sep 18

Universal Clip Lens Percuma

UNIVERSAL CLIP LENS PERCUMA Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Hari ini entri yang cukup ringkas saya akan saya kongsikan kepada semua. Sebenarnya entri ini ditulis untuk anda yang inginkan barangan PERCUMA! Kali ini pihak MOSUMARTDESIGN ingin hadiahkan kepada anda universal clip lens ini. Memang takde sesiapa yang tak suka benda percuma kan? …

Continue reading »

Sep 17

#amirtravel: Pengalaman di AnCasa Hotel & Spa Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Kali ini kita kembali lagi dalam segmen #amirtravel. Kali ini bukanlah travel jauh-jauh. Hanya sedikit perkongsian pengalaman di Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur. Untuk makluman semua saya telah menginap di AnCasa Hotel & Spa ini pada 3 September yang lepas. Namun pelbagai perkongsian serta …

Continue reading »

Sep 07

Pecutan Akhir di Hujung Garisan

smiley-face

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Sudah lama rasanya aku tidak muncul di blog ini bukan? Almaklumlah cuti semester. Nak bukak laptop pun rasa malas. Namun sekarang sudah kembali memasuki semester baru. And guest what, ini adalah SEMESTER TERAKHIR  aku di universiti. Mungkin semua dah tahu yang aku mengambil subjek …

Continue reading »

Aug 27

Pastikan Wira Malam Yang Asli

2

Wira Malam Yang Asli Assaalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blgo yang saya sayangi lagi dikasihi sekalian. Baiklah dalam entri kali ini ingin saya kongsikan mengenai produk yang menjadi bualan hangat sekarang iaitu Wira Malam. Rasanya semua telah membaca entri berkaitan Wira Malam yang telah saya tuliskan sebelum ini bukan? Entri tersebut juga menjadi carian …

Continue reading »

Aug 11

Nuffnang Tampilkan amirnawawi di #NNFeatureFriday

amirnawawi nuffnang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca budiman. Macamana raya? Semoga semuanya meriah dan mendapat keberkatan dari apa yang dilakukan. Masih sibuk denga openhouse bukan? Rayakan sebulan! haha. Sampai kembung dah perut den ni hah menjamah segala juadah yang disediakan. Diet hancur jadinya. Baiklah berbalik kepada tajuk entri kali ini, untuk makluman semua beberapa hari …

Continue reading »

Jul 16

Astro on the Go, untuk semua Mahasiswa Malaysia

Saya juga telah berjaya si

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Apa khabar anda semua pada hari ini? Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada kali ini ingin saya kongsikan kepada anda mengenai Astro on the Go. Mungkin semua telah mengetahui bahawasanya Astro on the Go telah menjelajahi …

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Older posts «