Giveaway Mudah Voted Kempen #givealittle Ambank

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya lancarkan satu giveaway mudah untuk anda sertai iaitu giveaway kempen #givealittle.   Berikut adalah apa yang perlu anda lakukan untuk memasuki giveaway ini. 1. Buat satu entri dengan tajuk “Giveaway […]

» Read more

Sokong Kempen #givealittle Ambank

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Apa khabar anda? Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya meminta jasa baik anda semua untuk support kempen yang telah saya sertai. Untuk makluman semua, kempen yang telah saya sertai ialah kempen #givealittle Ambank. Tujuan kempen ini diadakan […]

» Read more

Pengalaman Bersama P1 Internet, P1’s ToGo®

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua para pembaca yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan pengalaman penuh saya bersama P1 Mifi. Jika sebelum ini saya telah kongsikan dengan anda teaser mengenai P1 internet ini, kali ini akan saya kongsikan selengkapnya untuk rujukan anda. Semua sedia maklum, zaman sekarang kalau hidup tanpa internet ibarat tak sempurna […]

» Read more

Pak John Steamboat & BBQ Memang Menarik!

Pak JOhn

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini ingin saya bawa anda semua ke sebuah restoren yang sekarang cukup terkenal dan menular di media sosial. Bersedialah untuk menikmati gambar-gambar yang enak lagi menyelerakan. Tengok gambar pun dan menyelerakan, apatah lagi bila rasa sendiri kan? Restoren yang saya maksudkan ialah Pak John Steamboat […]

» Read more

Dropshipper Tapi Pelanggan Nak By-Hand

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan sedikit pengalaman saya dalam bidang dropship ni. Mungkin semua telah sedia maklum selain affiliates, antara nak buat duit melalui internet ialah dropship. Saya salah seorang dropshipper untuk satu produk kesihatan. […]

» Read more

Perasmian Gah Magnum Kuala Lumpur

magnum aiskrim

Hari tanpa keseronokan adalah hari yang membosankan. Kesemua pemburu keseronokan (pleasure seakers) di Malaysia menemui jawapan bagi memenuhi keinginan terhebat mereka menerusi pembukaan Magnum Kuala Lumpur di Mid Valley Megamall yang penuh gilang-gemilang. Lebih daripada 500 pemburu keseronokan memenuhi barisan demi menjadi sebahagian kumpulan pertama bagi menikmati pengalaman ais krim Make My Magnum di Malaysia ketika jenama ais krim ikonik itu […]

» Read more
1 2 3 72