Lipas Dalam Makanan. Sesuatu Yang Menjijikan.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca yang budiman sekalian. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan pengalaman saya dengan anda semua. Pengalaman yangi ngin saya kongsikan ialah pengalaman saya makan di gerai dan terjumpa lauk lipas dalam pinggan saya. Jom ikuti perjalanan kisahnya di bawah. […]

» Read more

Koleksi Sembonia Spring Summer 2015

0602411-208-21b

Assalamualaikum dan salam sejahtera iucapkan kepada semua para pembaca blog amirnawawi yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai koleksi terbaru dari Sembonia semperna musim spring summer 2015 ini. Untuk makluman semua semperna musim spring summer tahun ini, pihak Sembonia […]

» Read more

Tajuk Panjang Sangat Kerana Aku Sengaja Tulis Panjang Sebab Aku Tahu Ramai Rakyat Malaysia Yang Rajin Nak Membaca. Tulis Bukan Main Panjang Tapi Kalian Lebih Suka Baca Tajuk Dan Terus Komen Bukan? Setuju Tak Dengan Apa Yang Aku Tulis Ini?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat smeua pembaca yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaanshiat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya akan tulis straigh to the point sahaja. Lagipun kali ini entri ringan. Kalau saya tulis panjang berjelas sekalipun anda bukannya baca penuh kan? jadi sebagai pembaca, apa yang anda mahu dalam sesuatu […]

» Read more

Majlis Pelancaran Maybank Go Ahead Challenge 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai Maybank Go Ahead Challenge (MGAC). Untuk makluman semua MGAC telah memasuki tahun ke 4 penganjurannya. Tahun ini dijangkakan lebih meriah dari tahun-tahun sebelumnya. Pada Sabtu yang lepas saya berkesempatan untuk sama-sama dalam majlis pelancaran MGAC ini untuk […]

» Read more

Aiskrim JWEL Untuk Semua!

Seperti contoh di atas. Me and all the ladies at that day..

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua para pembaca blog yang budiman sekalian. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua peluang untuk anda sertai roadshow¬†aiskrim JWEL keluaran F&N. Wah! Just sit and read my whole blog entry ok? Sebenarnya kali ini saya nak kongsikan dengan anda semua bagaimana caranya untuk mendapatkan aiskrim Jwel ini. Percayalah! Pertama […]

» Read more

Senggugut dari Kaca Mata Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua para pembaca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai senggugut. Eh? kau kan lelaki kenapa sibuk pulak nak cerita pasal senggugut ni ooi? Dah tajuk entri pun senggugut dari kaca mata […]

» Read more
1 2 3 76