Kondom oh Kondom!!

Pesanan Penaja: Entry nih entry sindiran sinis.. lau terasa tuh, baguslah..he3

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera wahai pembaca blogku sekalian. Apa habaq? Sehat ka? Sekarang nih lama bebenar aku nak update blog kan. Almaklumlah dah kerja.. Walaupom sekadar kerja part-time..he3. Daripada aku habiskan cuti aku 4 bulan dirumah, lebih baik aku kerja sket. Dapat guna duit untuk smester depan. Almaklumlah duit PTPN aku xde..

Wokeh, aku nak jugak ler cherita sket pengalaman aku kerja nih. memang menarik woo. Dengan kena makinya dengan pelanggan. Memang power lah.  Untuk pengetahuan korang, aku ni kerja kat Stesen Minyak Shell jugak. Kira 7-Eleven dengan Shell lah. Tapi aku ambik port kt 7-Eleven jer. Kalau ade problem baru aku pergi ke Shell.. Banyak gak la pengalaman yan berlaku. Memang panas jugak la kan. Tapi sabor jelah. Customers is always right kan.. Uwekksss cam sampah!!

DAPATKAN ZAKAR IDAMAN DI SINI

Oklah, back to topic. Actually di sebalik kejadian yang panaskan hati tuh, terselit jugak la pengalaman yang mencuit hati. Kalau kt 7-Eleven nih memang la femes dengan penjualan Slurrpee mereka. Disebalik itu jugak ade yang kata 7-Eleven ni femes dengan penjualan kondom mereka.hik3.. Agak betul jugak la kot. Try you ask you friend where the easiest place to find the condom, of coz they will say 7-Eleven..ha3.  Aku ada beberapa la moment yang aku rasa cam tak tau nak cakap la time jual benda alah nih..

 

Antara yang dijual kt aku kerja
Scene 1:

Ade yang malu-malu nak beli.  Sebab ade sorang lagi rakan kerja aku nih pompuan. Dengan muka selambernyer ambik benda nih dan cepat2 masuk poket..hak3. Muka xbersalah la plak kan..

Scene 2:

Masuk dalam kedai bukan kemain lamanya. Pusing-pusing kedai tuh sebanyak mungkin pastuh mata dok ushyar kondom tuh. Almaklumlah kondom tuh memang diletakkan didepan juruwang. Setelah lama baru la ambik sekotak benda tuh.

Secene 3:

Time ni masa teman sekerja aku tuh rehat. Banyak jugak la jualan benda tuh aku berjaya jual..Almaklumlah aku jer yang jadi cashier. So when lelaki yang jual. Ada yang beli untuk stok lebih kot. Ada yang sampai 3 kotak..Fuhhh!! Terbaik..

Scene 4:

Yang ni paling tak boleh blah, ade ke tanya aku yang mana kondom yang terbaik..erkk, xker terkedu aku nak jawab..Teringin jer aku nak cakap yang aku nih xpernah pakai bang oi!!.. Ada ke plak tanya aku..xde maknanya.. Siap suruh rekemen lagi.. Kuang asam betul.. Aku main cakap jer..“Erm,bang saya rasa yang nih kot..bla bla bla..”

Scene 5:

Yang ni paling sempoi. siap suruh aku ambik ikut saiz.. ermm, ada saiz ker benda nih..ermm sorry bang, I don’t know about this..

Scene 6:

Ni merupakan kejadian yang berlaku petang tadi, memang terbaik la. Orang tuh punya la lama masuk lam kedai. Pastuh pusing punya pusing pastuh beli air seringgit jer. pakai spek hitam pastu aku rasa macam dia usha something jerk. Ooo, benda tu rupanya.. Pastu dia keluar la jalan kaki ke kedai depan pastuh datang semula. This time bukan dia yang masuk beli but dia ask budak bangla yang beli(yang kerja kt luar stesen minyak). Aku pi tanya la apasal yang budak bangla nih yg kena beli. Then dia cakap yang lelaki tadi malu nak beli..Ciss!! ha3.. bengong..Malu plak dia. Dia malu kt rakan sekerja aku kot. Aku muka selenga jer jual benda tuh..he3

Aku tertanya-tanya yang nombor kt pek tu menggambarkan ape ek?
Ha3..memang banyak gak la yang aku dapat pengalman time jual kondom nih. Ada budak2 remaja yang beli tapi buat muka selenga jer.. Erm, dah kawin ker.. Macam2 ler..Aku xtau la nak cakap ape. Ape la yang diorang nih malu sangat. Ade yang senyum2 jer time tengok benda nih. Almaklumlah duk depan cashier kan. Konform nampak time nak bayar. Ada yang ushar keterujaan dan  ada jugak yang tenung lelama. Nafsu oh nafsu. Tak perlu nak malu la bang oi. kalau benda tuh elok, cara halal, xperlu la nak malu2.. Erm, nasib baik ler aku sorang jer pekerja lelaki kerja kat situ, And yang lain semua perempuan. Ramai la yang beli time shift aku. But for me is simple, beli jer kalau nak beli. Aku tak kesah..ha3

DAPATKAN ZAKAR IDAMAN DI SINI

Banyak benda lagik aku nak ceriter sebenarnya. kalau bab arak lagik la gilanya. Memang kecoh. Jangan harap aku nak jual kat islam.. Budak budak bawah 18 yahun pom aku aku xkasi sentuh. Tak kira la ko tu Melayu ker, Cina ker hatta india sekalipum.. Siap kitorang perli lagi bila peti sejuk tuh dibuka, “Ai bang, beli arak ker? pasnih xkenal pintu masjid ngan pintu kuil la jawabnya”..ha3.. Banyak lagi beb. memang mulut laser tak hingat la kalau nga aku.. Continue to next entry..he3

 

AM: Ermm, aku sampai sekrang masih lagi segan nak beli tuala wanita bila mak or kakak aku suruh. Lepas kawin ok kot..he3.  

 

(kalau korang suka entry nih,just klik like kt bawah ok)

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

14 thoughts on “Kondom oh Kondom!!

  • July 25, 2011 at 8:47 pm
    Permalink

    Hohoho..mcm tu rupanya style org beli kondom yekk.. serius coolman tak oenah tgk pun..hahahha… anyway.. goods story bro..

    Reply
  • July 25, 2011 at 9:09 pm
    Permalink

    mir..ejah sekotok kat ku..hehehe

    Reply
    • July 28, 2011 at 11:20 pm
      Permalink

      tu la..penjual memang kena tau semua produk yg dijualkan.. baru laris jualan..keh3

      Reply
  • July 30, 2011 at 12:49 pm
    Permalink

    Xley bayangkan klu kita dok borak kat kedai mamaks pasal ni dek non…huhuh…

    Reply
  • August 12, 2011 at 2:49 pm
    Permalink

    caya la dikk . dah lama akak tunggu org lelaki tulis pasal benda nihh heheheh

    Reply
  • October 9, 2011 at 5:33 pm
    Permalink

    hi bro..nk tanye la..yang nombor2 utk brand “Care” tu ape fungsi die?saiz ker?aku xpenah beli la…yg aku tau kalau durex ader siza S-XL…

    Reply
    • October 9, 2011 at 7:09 pm
      Permalink

      Ha3.. Bukan saiz ler.. Tu just no untuk perbezaan jenis jer.. Kondom mana ada saiz.. 😛

      Reply
      • June 4, 2017 at 11:36 pm
        Permalink

        Apa beza number tu..apa beza jnis kondom

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge