Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera buat semua pembaca blog sekalian, Apa khabar? Semoga semua sihat hendaknya. Pada hujung bulan 2 yang lepas saya telah ‘cash out’ bayaran terkumpul untuk beberapa akaun saya. antaranya ialah dari Nuffnang, Churp-churp dan juga Says.
Nampaknya hari ini saya telah menerima payment advise untuk kedua-dua bayaran iaiatu Nuffnang dan juga churp-churp. Says pula sudah lama saya menerimanya. Sekitar 2 minggu sahaja selepas cash out.
Nuffnang,
Churp-churp
Says.my
Selesai jugak cash out untuk ketiga-tiga akaun ini. Agak lumayan jugak untuk bulan lepas. Apepun, tingkatkan usaha, teruskan bekerja..
Bagi yang belum mendaftar untuk ketiga-tiga akaun ini bolehlah mendaftar sekarang. Klik sahja link dibawah dan ikut arahan yang tertera. Terima kasih.
Churp-churp
AM: Dapat juga guna duit untuk pergi melancong ke Langkawi..