Site icon AMIRNAWAWI

Payment Advice: RM418.80

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera buat semua pembaca blog sekalian, Apa khabar? Semoga semua sihat hendaknya. Pada hujung bulan 2 yang lepas saya telah ‘cash out’ bayaran terkumpul untuk beberapa akaun saya. antaranya ialah dari Nuffnang, Churp-churp dan juga Says.

Nampaknya hari ini saya telah menerima payment advise untuk kedua-dua bayaran iaiatu Nuffnang dan juga churp-churp. Says pula sudah lama saya menerimanya. Sekitar 2 minggu sahaja selepas cash out.

Nuffnang,

 

Churp-churp

 

Says.my

 

Selesai jugak cash out untuk ketiga-tiga akaun ini. Agak lumayan jugak untuk bulan lepas. Apepun, tingkatkan usaha, teruskan bekerja..

Bagi yang belum mendaftar untuk ketiga-tiga akaun ini bolehlah mendaftar sekarang. Klik sahja link dibawah dan ikut arahan yang tertera. Terima kasih.

Churp-churp

AM: Dapat juga guna duit untuk pergi melancong ke Langkawi..

Exit mobile version