Secret Laxing, Pengalaman Berharga..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua yang membaca blog saya pada kali ini. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pengalaman sebulan bersama Secret Laxing.

Masih tak tahu apa itu Secret Laxing? Mungkin anda semua masih belum mebaca entri saya yang terdahulu mungkin. Bagi anda yang masih belum membacanya, bolehlah klik di link ini. Baiklah mesti anda semua excited untuk mendengar testimoni saya. Berjaya atau tidak? Saya ni jenis yang suka tibai semua jenis makanan. Memang takde pantang la orang cakap. Sebab tu badan makin naik tahun demi tahun.

Gambar dedulu, 84KG! Kalau kalian boleh nampak jarum penimbang tu
Gambar dedulu, 84KG! Kalau kalian boleh nampak jarum penimbang tu

Bulan lepas dapatlah peluang mencuba Secret Laxing ini. Memang pertama kali makan tu ulang alik toilet dengan kerap juga la. Orang cakap tu memang cara dia nak cuci perut kita la. Lepas 2 3 hari minum memang dah biasa. Tak perlu ulang alik ke tandas lagi. Rasanya memang sedap. Rasa anggur. Tak rasa macam suplement lain yang agak pahit. Tapi Secret Laxing berperisa anggur dan rasanya yang tidak terlalu manis dan memang sedang-sedang sahaja rasanya.

Lepas sebulan makan tu memang la tak nampak apa perubahan pada diri sendiri. Tapi lepas pergi ke satu majlis minggu lepas, si blogger Budak Pacak tegur saya, katanya makin kurus. Memang gelak besar la saya jawabnya. Memang tidak lain dan tidak bukan, Secret Laxing la jawabnya.

Selain minum Secret Laxing ni, aku bukan hanya duduk goyang kaki jer. Ada la exercise sikit. Pergi gym dan berenang tu memang rutin biasa aku. Mungkin tu cepat sikit turun berat badan tu. Minum air kosong tu jangan dilupa. Pastikan minum dengan kuantiti yang banyak. Jangan togok air bergula jer sentiasa. Tak elok untuk kesihatan tu..

Mungkin kalian berminat untuk mencuba produk in iseperti mana aku mencubanya bolehlah menghubungi mana-mana laman sesawang di bawah.

[notice]

1. https://www.facebook.com/pages/Secret-Laxing-By-Legacy-Secret/1490412354505891

2. https://www.facebook.com/bvitehq

3. https://www.facebook.com/masalahwanita

4. https://www.facebook.com/WanitaPerfect

5. https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

6. https://www.facebook.com/HarumMalamHQ

[/notice]

Selamat mencuba!

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge