Site icon AMIRNAWAWI

Lavender Young Living – Minyak Pati Yang Menenangkan

Lavender Young Living |Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya masih lagi ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pati minyak ataupun essential oil (EO) dari Young Living. Untuk entri kali ini saya akan fokuskan kepada EO Lavender Young Living.

Penafian: Entri ini adalah terjemahan daripada maklumat bahasa Inggeris. Jika terdapat perbezaan maklumat, info versi bahasa Inggeris adalah digunapakai. Terima kasih.
Untuk versi bahasa Inggeris boleh klik pada pautan berikut (Klik di sini).

Apa Itu Minyak Pati Lavender Young Living

Minyak pati Lavender (Lavandula angustifolia) mempunyai aroma campuran yang indah, segar, bunga-bungaan, bersih, dan tenang. Aroma dinamik inilah yang menjadikan tanaman ini klasik untuk dijadikan minyak wangi, sabun, penyegar, dan produk kecantikan. Sebagai salah satu produk YL yang paling popular, Lavender adalah minyak pemula dan mustahak untuk setiap rumah. Minyak pati lavender bukan hanya kegemaran kerana aroma klasiknya – ia juga sangat serba boleh. Dari produk penjagaan kulit hingga rutin santai, minyak ini dapat dimasukkan dan meningkatkan banyak bidang dalam hidup anda.

Oleh itu lah kebanyakkan pembelian diffuser yang baru akan disertakan sekali dengan minyak ini. Ianya supaya semua dapat merasai kemanisan dan kewangian minyak pati lavender ini.

Tahukah anda bahawa lavender adalah sebahagian daripada keluarga pudina dan merupakan salah satu minyak paling popular di YL. Young Living mempunyai tiga ladang tanaman lavender, terletak di Utah, Idaho, dan Perancis. Lavender menggunakan kaedah penyulingan wap dari bahagian atas tanaman yang berbunga, dan memerlukan tanaman lavender seluas 27 kaki persegi untuk membuat sebotol minyak pati Lavender seberat 15 ml.

Di Yunani kuno, Pedanius Dioscorides, seorang ahli farmasi doktor dan ahli botani, mengesyorkan akan banyaknya manfaat dari penggunaan lavender. Anda boleh mendapatkan minyak pati Lavender dalam banyak campuran Young Living, termasuk Stress Away ™, Tranquil ™, RutaVaLa ™, Forgiveness ™, dan Harmony ™.

Unsur Utama

Kelebihan / Manffat / Kebaikkan
Cara Guna
Harga EO Lavender Young Living
ITEM NO.3575515
ITEM15ml
BORONG:RM 109.50
RUNCIT:RM 144.00

Jadi jika anda berminat untuk mendapatkan EO ini bolehlah menghubungi saya untuk maklumat lebih lanjut.

Tekan Di Sini (Link WhatApps)

Atau scan sahaja QR berikut

Untuk anda yang ingin menjadi ahli Young Living bolehlah juga menghubungi saya. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kelebihan menjadi ahli, sila tekan di pautan berikut untuk membaca lebih lanjut- Tekan di sini untuk membaca

Exit mobile version