AMIRNAWAWI

Pakej Terbaik Dewan Perkahwinan Putrajaya 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pakej terbaik dewan perkahwinan Putrajaya 2019.

Semua sedia maklum bahawasanya kita akan memasuki suku keempat bagi tahun ini. Ianya merupakan waktu yang biasanya terdapat pelbagai majlis perkahwinan yang berlangsung. Mana tidaknya, pada waktu inilah waktu paling sesuai untuk melangsungkan perkahwinan kerana ianya pada waktu cuti sekolah.

Ruangan dewan Ambassador Putrajaya

Jadi dalam entri ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pakej dewan perkahwinan Putrajaya yang terbaik untuk anda. Semua sedia maklum bila saya sebut sahaja Hanana Group pasti akan terpacul dari mulut anda akan kualiti servis yang mereka berikan. Tak kiralah dari segi makanan, pelamin, pakaian pengantin dan pelbagai lagi.

Antara contoh pelamin

Saya yakin nama Hanana Group meniti dari mulut ke mulut dengan kualiti yang mereka berikan. Saya sendiri telah merasai beberapa kali masakan yang mereka sediakan. Memang cukup sedap dan terbaik. Sekali rasa pasti teringat-ingat. Seperti mana saya teringat akan kambing masak lemon mereka!

Gulai rebung
Sambal sotong
Ayam masak merah
Daging masak hitam
Apam balik istimewa
Laksa
Kuih muih Melayu

Saya yakin anda akan berpuas hati kerana masakan mereka semuanya sedap-sedap. Selain itu pakej perkahwinan mereka juga cukup terbaik. Anda boleh pilih ataupun tempah mana-mana pakej yang anda rasa kena dengan diri anda dan yang berkenan di hati. Jangan bimbang, terdapat pelbagai pilihan untuk anda pilih.

Selain dari pakej asas katering dan tempat, terdapat juga pakej lain yang boleh anda pilih di hari bahagia anda. Antaranya yang telah saya cuba adalah pakej photobooth. Ianya bakal memberikan kenangan tambahan kepada tetamu yang hadir pada majlis berbahagia anda itu nanti.

Di Ambassador Putrajaya ini, terdapat pelbagai majlis yang dapat anda anjurkan di sini. Antaranya majlis persandingan, pernikahan, pertunangan, pelancaran produk dan pelbagai majlis yang lain. Ruangan yang cukup besar dan selesa, pastinya memberikan kemudahan kepada pelanggan dan pengunjung mereka. Dewan yang berhawa dingin juga pastinya memberikan keselesaan di saat cuaca panas melanda negara.

Buat anda yang berminat untuk mengetahui mengenai pakej yang ditawarkan oleh pihak Hanana Group bolehlah menghubungi mana-mana nombor dibawah

http://www.wasap.my/+6016-4318434 (LIANA)
http://www.wasap.my/+6016-6700752 (HANIS)
http://www.wasap.my/+6016-6700457 (FARAH)
http://www.wasap.my/+6016-6700473 (SHAIDATUL)
http://www.wasap.my/+6012-3607030 (HAIZURA)
http://www.wasap.my/+6016-6700471 (SARAH)

Ambassador Putrajaya
Hanana Group Sdn Bhd
No.92, Jalan Perak Persiaran Diplomatik,
Presint 15, 62050 Putrajaya
Website: www.hananagroup.com
Facebook: www.facebook.com/ambassadorputrajaya
Instagram: www.instagram.com/ambassadorputrajaya

Exit mobile version