Site icon AMIRNAWAWI

Peppermint Young Living – Minyak Pati Menyegarkan

Peppermint Young Living | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya masih lagi ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pati minyak ataupun essential oil (EO) dari Young Living. Untuk entri kali ini saya akan fokuskan kepada EO Peppermint Young Living.

Penafian: Entri ini adalah terjemahan daripada maklumat bahasa Inggeris. Jika terdapat perbezaan maklumat, info versi bahasa Inggeris adalah digunapakai. Terima kasih.
Untuk versi bahasa Inggeris boleh klik pada pautan berikut (Klik di sini).

APA ITU MINYAK PATI PEPPERMINT YOUNG LIVING

Minyak pati peppermint memberikan aroma bertenaga, jelas, dan seperti pudina menyediakan sensasi yang menyejukkan. Minyak ini dapat disebarkan untuk mewujudkan suasana merangsang dan fokus untuk tugas harian. Anda juga boleh menerapkannya secara topikal untuk mewujudkan sensasi yang sejuk pada kulit, yang boleh menjadi sangat menenangkan setelah melakukan aktiviti fizikal yang lasak. Kami mengesyorkan menggunakan minyak pati Peppermint secara aromatik atau topikal bila-bila masa anda mahu untuk menambahkan pelbagai rasa yang menyenangkan untuk rutin anda!

Peppermint berasal dari Eropah, namun 75 peratus daripada pembekalan dunia kini dihasilkan di Amerika Syarikat. Bagi menghasilkan satu daripada minyak pati Young Living yang paling popular ini, kami memperoleh sumbernya dari beberapa ladang, termasuk Ladang Whispering Springs kami di Mona, Utah. Satu botol 15-ml minyak pati Peppermint dihasilkan dengan menyuling stim 1 paun daun dan bunga di bahagian atas tumbuhan peppermint. Peppermint merupakan ramuan utama dalam PanAway®, Krim Melegakan Sakit Cool Azul®, dan Berbuli Deep Relief.

Nama Saintifik: Mentha piperita
Keluarga botani: Lamiaceae
Bahagian pokok yang digunakan: Daun dan batang
Wilayah Penanaman: Amerika Utara, Mediterranean, Great Britain, India
Kaedah Pengekstrakan: Penyulingan stim

Kelebihan / Manfaat / Kebaikkan
Cara Penggunaan EO Peppermint Young Living
Harga EO Peppermint Young Living
ITEM NO.3614515
ITEM15ml
BORONG:RM 100.00
RUNCIT:RM 131.50

Jadi jika anda berminat untuk mendapatkan EO ini bolehlah menghubungi saya untuk maklumat lebih lanjut.

Tekan Di Sini (Link WhatApps)

Atau scan sahaja QR berikut

Untuk anda yang ingin menjadi ahli Young Living bolehlah juga menghubungi saya. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kelebihan menjadi ahli, sila tekan di pautan berikut untuk membaca lebih lanjut- Tekan di sini untuk membaca

Exit mobile version