Jom Berkaraoke di Genting Highlands bersama Redtail Karaoke

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai aktiviti berkaraoke di Genting highlands iaitu di Redtail Karaoke.

Bagi anda semua yang berkunjung ke Genting Highlands tapi terasa ingin menyanyi bersama kawan-kawan bolehlah berbuat demikian di Redtail Karaoke. Di sini anda boleh menyanyi ataupun melalak sepuasnya mengikut pakej yang disediakan.

Saya sendiri telah mencubanya dan sememangnya terhibur dengan nyanyian sendiri. Dengan segala dekorasi dan juga susun atur tempat ini menjadikan ianya cukup selesa untuk para pengunjung. Dengan kebolehan memuatkan sehingga 60 pax pada satu masa, Redtail Karaoke ini pastinya tempat menarik untuk anda menunjukkan bakat nyanyian anda.

Semua bilik dilengkapi dengan peralatan karaoke terkini yang terkini, dan peranti skrin sentuh mesra pengguna dan juga mikrofon retro dengan pendirian yang akan menyalurkan Elvis Presley dalam diri anda. Senarai lagu kekalahan yang berjumlah lebih daripada 10,000 sentiasa dikemas kini, mulai dari yang lama hingga ke hits terkini.

Bilik-bilik dihiasi dengan sistem audio-visual dan mikrofon yang tinggi untuk mendapatkan pengunjung ke suasana untuk menyalurkan superstar dalaman mereka untuk malam. Dan yang menariknya setiap bilik dihiasi dengan tema-tema yang berlainan.

Selain itu juga, anda boleh memilih ‘Let’s Sing’ pakej pada harga  RM200 yang sesuai untuk 3-4 pax dalam satu bilik. Terdapat juga pakej ‘Ladies & Gentlemen’ yang berharga RM500 yang sesuai untuk 10 pax pada satu bilik. Terdapat juga kudapan yang boleh anda pilih di dalam bilik-bilik tersebut.

Tempat ini dibuka setiap hari bermula dari pukul 5 petang sehingga 3 pagi.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge