«

»

Aug 19

#amirnawawi.com dalam Akhbar Utusan Malaysia.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Hari ini saya ingin kongsikan berita gembira yakni saya berjaya menjadi blogger pilihan dalam sisipan .COM di Akhbar Utusan Malaysia.Β 

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Β Namun semuanya berkat usaha dan sokongan anda semua terhadap saya dan blog ini[/pullquote]

Memang teruja dan itulah realitinya. Pertama kali berada dalam media seperti ini merupakan pengalaman baru bagi saya. Namun semuanya berkat usaha dan sokongan anda semua terhadap saya dan blog ini. Semoga sokongan ini tidak berakhir.

Insyaallah saya akan sedaya upaya memastikan mutu dan penulisan saya sresuai untuk bacaan anda semua. Kwerana saya sedar turun naik sesebuah blog adalah kerana pembacanya. Terima kasih semua. (Chewahh macam ucapan semasa terima anugerah pula)

Apapun ayuh baca keratan akhbar Utusan Malaysia (17/8/2013)

utusan

 

AM: Semoga lebih banyak rezeki terhasil selepas ini. Aminn. Satu permulaan yang indah dalam berblogging.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

72 comments

Skip to comment form

  1. nikkhazami

    Wow.. best gila. tahniah..
    nikkhazami baru jer tulis pasal..Penyakit ‘Kalau Aku Kaya’

    1. amirnawawi

      Terima kasih πŸ™‚

  2. Juan

    walawei bro, hensem la lu dlm utusan, best tu masuk paper.. tahniah buat kau
    Juan baru jer tulis pasal..Siput Sedut Masak Lemak Cili Api Batang Keladi

    1. amirnawawi

      Terima kasih bro. Pandai kau mengampu..haha

  3. Rina

    Selamat ya,,, dari berblogging bisa populer dan masuk koran
    Terus sukses…:)
    Rina baru jer tulis pasal..Best List of Free Download Responsive Premium Blogger Templates

    1. amirnawawi

      Terima kasih kak atas dorongannya.. Semuga terus support ya πŸ™‚

  4. Blog Sensasi

    tahniah2…anda mmg hebat

    1. amirnawawi

      Terima kasih “)

  5. penaberkala

    kagum ah
    dah la masuk paper
    menang RM2000 pulak tu
    peghhh
    keseronokan berganda-ganda

    tahniah
    keep it up
    penaberkala baru jer tulis pasal..Seronok ke jadi Blogger?

    1. amirnawawi

      Rezeki tu bro. Terima kasih kepada semua hok support ambo la.. πŸ™‚

  6. xila

    fuyooo nak sign…semoga blog hg lebih sukses dan maju…..bila nak buat makan2 ;p

    1. amirnawawi

      Ko nak belanja ker?

  7. Violet Sofia

    wahh… pemes la dia… tahniah… tahniah… moga terus sukses… =)
    Violet Sofia baru jer tulis pasal..Scandal | Teaser III

    1. amirnawawi

      terima kasih.. πŸ™‚

  8. onie

    rezeki amir bule niiiii,aduuuuuuu…ganah moleppppp… semoga terus sukses ye retis πŸ˜›

    1. amirnawawi

      Hamboi kau!!! Terima kasih Onie πŸ™‚

  9. Mahamahu

    Wah makin galmor lah bro amir kita lepas ni tahniah mahamahu nak tumpang glamor jer hehehheheh
    Mahamahu baru jer tulis pasal..“SmartWatch” Jadi Saingan Syarikat Gergasi Mobile

    1. amirnawawi

      haha.. Mana ada la. Secara tak sengaja jer nih oooii

  10. oshin

    tahniah !!! semoga teruskan menulis blog bagi berkongsi ilmu dan terus sukses !
    oshin baru jer tulis pasal..Terima Kasih Fandi Ahmad ! #WeTrust

    1. amirnawawi

      Terima kasih Oshin!

  11. uwais

    tahniah bro..keep it up..:)
    uwais baru jer tulis pasal..Mesir Berdarah

    1. amirnawawi

      terima kasih πŸ™‚

  12. Anuar

    Tahniah… Dapat masuk Akhbar Utusan Malaysia… Semoga lebih berjaya lagi selepas ini… πŸ˜‰
    Anuar baru jer tulis pasal..Adakah IC/Kad Pengenalan anda sudah diaktifkan menjadi Kad Diskaun?

    1. amirnawawi

      Terima kasih πŸ™‚

  13. Solehah

    Terbaiklah awak dpt masuk Utusan. Bestnya, tahniah ye.
    Solehah baru jer tulis pasal..MyKad Smart Shopper

    1. amirnawawi

      Terima kasih awak..

  14. sohoque

    perrgghhh.. terbaik bohhh! tahniah!
    sohoque baru jer tulis pasal..Mengapa Perlu PTPTN?

    1. amirnawawi

      Sekali sekalo boh.. Bukan sokmo nih..

  15. mummydearie

    Wah, indah dunia Dik! Tahniahlah. Mudah-mudahan lebih banyak rezeki pada masa mendatang.
    mummydearie baru jer tulis pasal..Mari belajar buat karangan…

    1. amirnawawi

      Amin. Semoga lebih berjaya hendaknya. mohon tunjuk ajar dari akak ya

  16. akubiomed

    Tanniah bro. Bukan mudah untuk muncul diakhbar perdana seperti Utusan ini. πŸ™‚
    akubiomed baru jer tulis pasal..Tapau Ayam Goreng Wendy’s

    1. amirnawawi

      Terima kasih. Ini pun atas sokongan kalian blogger yang lain juga

  17. Zuan

    all the best dude. nama dah ada.. orang dah recognize.. πŸ™‚
    Zuan baru jer tulis pasal..Uncle Zuan Blog

    1. amirnawawi

      Alhamdulillah, kena usaha lagi la nih nampaknya

      1. Zuan

        nak copy ayat mr titan, nanti belanja gua cendol..hehe
        Zuan baru jer tulis pasal..Uncle Zuan Blog

  18. lmah

    Alhamdulillah.tahniah amir =)

    1. amirnawawi

      Terima kasih ya πŸ™‚

  19. lmah

    Alhamdulillah..tahniah amir =)
    lmah baru jer tulis pasal..~ Kenali Sakit Kepala ~

    1. amirnawawi

      terima kasih kak. πŸ™‚

  20. Anif Abdullah

    hye. saya newbie di sini.. tahniah abang amir.. jadi #retis skrg

    hahhahaha
    Anif Abdullah baru jer tulis pasal..China, Aku Datang!

    1. amirnawawi

      takyah nak newbie sangat la weh. Kau tu superrrrrrr senior dah..haha

  21. Izzuddin Fauzi

    Tahniah bro πŸ™‚
    Izzuddin Fauzi baru jer tulis pasal..Ular di Cowboy Temerloh

    1. amirnawawi

      Terima kasih bro

  22. azwar

    Wahhh..ada baca juga!! Tahniahhhh !!! Dah masuk paper baru nak terjahh..hahaha xD
    azwar baru jer tulis pasal..Merdeka Raya!

    1. amirnawawi

      hehe. Takpe baru terjah pun. Dari tak terjah langsung tu lagi tak ok.. =P

  23. hafizmd

    tahniah bro! mmg deme makin sukses!

    moga makin lebat rezekinya lepas ni….ohsem!
    hafizmd baru jer tulis pasal..Pengalaman Beli Belah di Zalora!

    1. amirnawawi

      Alhamdulillah.. Syukur.. Aminnn

  24. Mister Zarif

    hebat bro ni.. kena menuntut lagi nih. hehe
    Mister Zarif baru jer tulis pasal..Dapat E-Mail Spam

    1. amirnawawi

      Takde la hebat mana pun.. hehe

  25. pahan

    hehe. bestnya masuk surat khabar ? mana nak boleh masuk bro ?
    pahan baru jer tulis pasal..Foto Instagram Kemaskini September

    1. amirnawawi

      Lepas wartawan Utusan hubungi kita la.. Lepas tu dia cakap yg kita terpilih

  26. luqmanzakaria

    bestnye πŸ™‚ huhu.
    luqmanzakaria baru jer tulis pasal..Review Produk: L’oreal Men Expert White Activ Anti Spot plus Oil Control Charcoal Foam

  27. mia liana

    congratssssss… wahh glamernya. πŸ˜‰
    mia liana baru jer tulis pasal..Segmen – Saya Mahu Ditegur

  28. reezluv

    dh masuk paper ni kira retis le tu..fuh..tahniah…:D
    reezluv baru jer tulis pasal..Segmen – Saya Mahu Ditegur

  29. daddydee

    Semoga terus maju jaya…tahniah…
    daddydee baru jer tulis pasal..Untuk Dijual : Tuan Baru Diperlukan

  30. siti maimun

    wahhhh..dah masuk utusan… πŸ™‚
    siti maimun baru jer tulis pasal..After 2 Year~

  31. shark

    artis baru ker nie..
    heheh..
    tahniah bro..
    mmg ramai rakan-rakan blogger dh masuk paper nie.
    shark baru jer tulis pasal..lelaki dayus !

  32. papa mifz

    den tumpang gembira…tahniah yer bro..!!!
    papa mifz baru jer tulis pasal..Wordless Wednesday – Bahaya , Zirafah Atas Gerabak Keretapi

  33. nazri15

    tahniah sauddara… semoga terus sukses gitu..huhuhu

  34. luqeem

    peh. hebat. tahniah!

  35. Zik

    wah famous dah sekarang nih.. bro tengok kat paper macam besar lah pulak… huhu.. tahniah yer bro..
    Zik baru jer tulis pasal..Keputusan Sarawak [1] vs pahang [3] separuh akhir1, 2013

  36. syaifuddin alias

    sape dalam gambar tu ? haha .. bro ke ? senyum sinis nampak ..
    syaifuddin alias baru jer tulis pasal..Pakej 4 Hari 3 Malam Ke Saigon (Vietnam)

    1. amirnawawi

      Sini yang amat bro.. First time masuk paper..hehe

      1. syaifuddin alias

        takpe bro .. apa pun, tahniah yaa πŸ™‚
        syaifuddin alias baru jer tulis pasal..Menguruskan Kumpulan 3H2M Medan – Tasik Toba

  37. Vee Lea

    Waaa. Best la masuk newspaper ni.. Hehe. Congrats πŸ˜€
    Vee Lea baru jer tulis pasal..Diam-diam sudah πŸ™‚

    1. amirnawawi

      Terima kasih Lea πŸ™‚

  38. iuzira

    bloogger pilihan ni ari paper ari ape jer??
    iuzira baru jer tulis pasal..Gaduh-gaduh sayang

  39. muja

    tahniah amir,, bangga saya sejak utusan ada kolum khas untuk blogger ni,, rasa dihargai pun ada,, keep writing,, keep being a better writer πŸ˜€
    muja baru jer tulis pasal..Restoran Nasi Ulam Cikgu di Kampung Kraf Tangan Kelantan

  40. cik lily putih

    hebatlah amir, satu muka besar tuh cover story…
    cik lily putih baru jer tulis pasal..AMBI PUR’S From Smelly To Smiley Showcase

  41. shahrina

    wah bestnya.kena kerja keras ni kalau nak masuk paper juga
    shahrina baru jer tulis pasal..Hei….Apa Benda Dalam Air Ni? Mari Kita Lihat Dengan Lebih Dekat.Apa?!

  42. ianfaiza;

    hi amir. taniah dapat masuk utusan. rasa ceburu tengok. ahaha. saya nak jemput amir untuk join give away. ini giveaway pertama. hope amir dapat beri sokongan

  43. Etuza

    baru dapt jumpa blog anda, tahnia ya terkenal blog ..
    Etuza baru jer tulis pasal..Sudah Banyak Cuba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge