Teaser Online Revolution: Lazada Box of Joy
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan sedikit sneak peak atau teaser apa yang saya terima dari pihak Lazada minggu lepas.
Wow! Saya telah menerima Box Of Joy dari pihak mereka. Untuk makluman semua, terdapat pelbagai produk yang ada di dalam kotak ini. Walaupun kecik, apa yang ada di dalam memang besar maknanya. Dan kesemua barang ini boleh didapati di laman web Lazada itu sendiri.

Antara barangan yang terdapat di dalam kotak ini ialah thumbdrive, air kotak Nestle, shampoo, mee segera dan pelbagai lagi. Yang pastinya ia cukup menarik.

Pingback: SanDisk Ultra Dual Drive OTG USB Flash Drive dari Lazada - AMIRNAWAWI