February 22, 2024
Hal-hal Semasa

777 Usahawan Jana Jualan Lebih RM2 bilion Tahun 2020 bersama RichWorks

Zero Kos Marketing | Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai seminar Zero Kos Marketing.

Pengenalan Program

Sebanyak 777 usahawan terdiri daripada perusahaan kecil & sederhana (PKS) dalam dan luar negara yang mengikuti Program Mentoring RichWorks telah menjana jualan lebih RM2 bilion pada tahun ini.

Spire

Meskipun dalam keadaan krisis kesihatan dan ekonomi yang berlaku, usahawan PKS tersebut yang terdiri daripada Program Mentoring Spire dengan 466 usahawan dan Titanium dengan 311 usahawan menyaksikan peningkatan keseluruhan nilai jualan sekitar 10 peratus berbanding tahun lalu.

Daripada RM2 bilion nilai jualan keseluruhan itu, Spire mencatatkan jualan sebanyak RM211 juta iaitu kenaikan 17.5 peratus pada tahun 2020 berbanding RM155 juta pada tahun 2019.

Titanium

Bagi Titanium pula mencatatkan kenaikan 9 peratus iaitu RM1.8 bilion jualan tahun ini berbanding RM1.5 bilion pada tahun 2019. Kenaikan ini menunjukkan bahawa hasil latihan dan bimbingan disediakan RichWorks terbukti dapat membantu usahawan-usahawan agar bisnes terus berkembang dan menyaksikan peningkatan jualan walaupun dalam apa jua keadaan.

Mentoring Spire selama 12 bulan ini merupakan program bimbingan usahawan untuk membantu mencapai jualan perniagaan sehingga RM1 juta dalam tempoh 6 bulan hingga 1 tahun.

Apatah lagi, setakat hari ini saja seramai 207 usahawan yang menyertai Spire telah pun mencapai RM1 juta pertama mereka.

Bagi Program Mentoring Titanium, ia juga selama 12 bulan yang mana mereka bukan saja mendapat ilmu dan bimbingan daripada MenThor, Datuk Wira Dr. Azizan Osman malah mendapatkan kepastian dalam membuat keputusan.

Sehubungan itu, RichWorks akan menganjurkan Program Virtual Online Kuasai Marketing 2021 – Formula Zero Kos Marketing yang berlangsung selama 3 hari untuk membantu usahawan atau bakal usahawan step-up diri dengan strategi pemasaran dalam bisnes mereka untuk pembuka tahun 2021 yang luar biasa.

Selama 12 tahun RichWorks beroperasi, mereka telah membantu lebih 1,100,000 (1.1 juta) usahawan untuk ubah hidup dan bisnes dengan lebih baik. Perjuangan mereka selama 12 tahun dalam melatih dan membimbing PKS terbukti dalam membina usahawan daripada Zero to Million! Dan teruskan perjuangan dengan Program Kuasai Marketing 2021 – Formula Zero Kos Marketing ini.

Richworks percaya peluang sentiasa ada untuk usahawan atau bakal usahawan di Malaysia untuk bangkit berniaga dan step-up untuk tahun 2021 dengan menggunakan teknik pemasaran yang betul dan seterusnya dapat lonjakan jualan dan bisnes berkali-kali ganda.

Dengan ini, RichWorks International bersama Pengasas Datuk Wira Dr. Azizan Osman ingin bantu usahawan atau bakal usahawan yang komited untuk Formula Gandakan Sales serta pendapatan mereka bermula dari ZERO sebab misi kami adalah melahirkan lebih ramai Usahawan Jutawan bermula dari Zero ke Million untuk tahun 2021.

Sejak COVID-19 melanda, RichWorks sebagai syarikat peneraju dalam syarikat latihan dan bimbingan keusahawanan terbesar di Malaysia telah membantu lebih 400,000 ribu usahawan dengan penganjuran program keusahawanan secara virtual online dan percuma.

Inisiatif ini untuk bantu mereka yang terkesan dengan krisis pandemik seperti COVID-19 serta sepanjang Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dijalankan oleh pihak kerajaan Malaysia tahun ini. Richworks telah bantu ramai usahawan untuk mula berniaga dan usahawan-usahawan yang terkesan untuk selamatkan perniagaan mereka.

Anda Seorang Usahawan?

Jika anda seorang usahawan, anda patut tahu akan pekara berikut.

Berapa banyak Zero ‘0’ yang nak di-GANDAKAN?

Ingat lagi sales pernah RM0?

Ingat lagi sales bila capai RM100 yang pertama? Ingat lagi perasaan capai sales RM1,000 yang pertama?

Dah lupa perasaan capai RM10,000 yang pertama?

Dah pernah capai RM100,000 pertama dan pernah jatuh?

Dah capai RM 1 juta yang pertama? What’s Next? Ilmu pemasaran berubah, pasaran berubah, dan di RichWorks sentiasa percaya dengan RESULTS sebab Result Matters.

Richworks nak bantu usahawan dan bakal usahawan yang KOMITED dan SERIUS, nak kan Formula GANDAKAN ZERO ‘0’ dalam Sales.

ANDA BOLEH LAYARI WEBSITE www.zerokosmarketing.com UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Peluang terakhir sebelum tahun 2021. RichWorks nak taja 3,000 pendaftaran terawal 100% adalah PERCUMA!

Anda boleh layari website www.zerokosmarketing.com untuk info lanjut SEKARANG dan kongsikan peluang ini kepada 10 rakan-rakan yang lain.

Antara video dari peserta yang lepas

PROGRAM KUASAI MARKETING 2021 – FORMULA ZERO KOS MARKETING

Tarikh : 25 – 27 Disember 2020 (Jumaat – Ahad) Masa : 9:00 pagi – 6:00 petang
Tempat : Aplikasi Zoom Webinar

ANDA BOLEH LAYARI WEBSITE www.zerokosmarketing.com UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Untuk maklumat lanjut berkenaan kursus dan sebagainya bolehlah melayari medium seperti di bawah:

Richworks International Sdn Bhd
No. 77, Jalan Badminton 13/29 Seksyen 13, 40100 Shah Alam Selangor, MALAYSIA
Laman web : www.richworks.com
Website : https://www.zerokosmarketing.com

Mobile : +60 19-244 2244
Emel : inquiries@richworks.com.my

Facebook Page: Azizan Osman https://www.facebook.com/azizanosmanofficial/ Instagram: azizanosman_official https://www.instagram.com/azizanosman_official/ Twitter: azizanoficial https://twitter.com/azizanofficial
TikTok: azizanosmanofficial_ https://www.tiktok.com/@azizanosmanofficial_ Youtube: Azizan Osman https://www.youtube.com/c/AzizanOsman/channels

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “777 Usahawan Jana Jualan Lebih RM2 bilion Tahun 2020 bersama RichWorks

  • Good to know that RichWorks really works for a lot of people who are relying on digital marketing.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *