Beraya Bersama Maskot M&M’s Malaysia

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang budiman sekalian. Bagaimana puasa anda? Masih berbaki lagi 8 hari sebelum beraya. Semoga puasa kita cukup dan diberkati yang Maha Esa.

m&m's 3

Apapun, ingin saya kongsikan bersama anda semua satu cara untuk menggempakkan lagi hari raya anda. Kali ini dengan menjemput maskot M&M untuk datang beraya di rumah anda. Mesti anda semua kenal dengan maskot M&M kan? Agak popular coklat ini. Sememangnya menjadi kegemaran saya si hantu coklat ini.

m&m's

Namun lebih meriah jika anda berjaya mendapatkan maskot ini kerumah anda. Caranya cukup mudah. Anda hanya perlu ikuti langkah ini.

[notice]

    • Tidak lebih daripada 200 patah perkataan, tulis kenapa M&M’S® harus berada di parti anda.

    • Masukkan No. Telefon dan butiran tentang parti.

    • Hantar dan kongsi penyertaan dengan rakan di Facebook (hanya penyertaan yang mempunyai 5 atau lebih LIKE berpeluang untuk menjadi pemenang).

[/notice]

 

Cukup mudah untuk menyertainya. Klik link untuk sertai sekarang

Klik di sini untuk menyertai

Bukan itu sahaja, setiap tetamu yang hadir ke majlis hari raya anda akan diberikan hadiah misteri oleh M&M. Memang meriah. Boleh bergambar sepuasnya bersama maskot ini. Percayalah cakap saya, ianya akan menjadi kenangan terindah dalam hidup anda. Jadi apa tunggu lagi, cepat sertai dan menag sekarang.

Meriahkan hari raya anda dengan M&M’s Malaysia..

AM: M&M’s merupakan coklat kegemaran saya dari dulu lagi. Yummy!

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Beraya Bersama Maskot M&M’s Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *