September 29, 2023
Lain-Lain

Cek ke 4 Dari ChurpChurp

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian . Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua salah satu cara yang mungkin popular untuk mendapat duit daripada internet.

baiklah jika sebelum ini saya telah kongsikan beberapa teknik untuk menjana pendapat melalui blog. Namun kali ini saya ingin kongsikan kepada anda salah satu cara lain ialah melalui ChurpChurp. Mungkin anda sudah sedia maklum akan hal ini. Dan panjang berjla saya menulis dn menaip mengenai hal ini di blog saya. Boleh sahaja anda tekan di sini untuk membaca segala hal berkaintan ChurpChurp di blog saya ini.

Saya sebenarnya sudah beberapa tahun bersama ChurpChurp. Banyak pengalaman manis saya bersama mereka. Sudah banyak kali saya mendapat beberapa kejutan istimewa dari mereka. Minggu ini sahaja 4 kejutan yang saya terima! Akan saya ceritakan di kemudian entri.

churp2

Baiklah beberapa hari lepas saya telah menerima cek saya yang ke 4 dari ChurpChurp. Jumlahnya bukan banyak, tapi bolehlah menampun kehidupan sebulan saya di universiti. Sepatutnya dapat 700++ tapi terpaksa dipecahkan jadi 570+ dan 130+…

Apapun siapa yang berusaha pasti membuahkan hasil.

AM: Jom sertai Churp-Churp

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

17 thoughts on “Cek ke 4 Dari ChurpChurp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *