Malaysia vs Taiwan

Fuhh!! Selesai jugak perlawanan antara Malaysia dan Taiwan tadi. Bagai nya dihujung tanduk je rasanya. Apapum syabas buat pemain Malaysia kerana sedaya upaya bertahan sehingga minit-minit terakhir.

Walaupom perlawanan second leg tu kita kalah 3-2 namun disebabkan agregat kita terikat 4-4 namun kita berlebihan dengan gol di tempat lawan. Apepom tahniah la aku ucapkan kepada pasukan kita. Seriously aku memang kaget la nontoj perlawanan tadi. Almaklumlah aku dah pernah rasa kekalahan pasukan aku disaat akhir perlawanan (kelantan lawan terengganu haritu). Tak mahu la peristiwa macam tu berulang lagi..hehe3.

BAgi korang yang belum tengok lagi gol yang berjaya disumbat oleh pemain kita, kt bawah ni ada video sket..

Gol pertama oleh Aidil


Gol oleh Shafiq Rahim


Apepom overal bagi aku permainan malam nih agak kalut sket la especially kt depan pintu gol. Banyak peluang terhidang namun penangan penyudah yang agak lesu. Apepom tahniah la sebab kita mara  perlawanan seterusnya. Singapura nantikanlah kunjungan Harimau Malaya ke tempat anda..he3

AM: Tak tahu nak kata apa kat pengadil malam nih. Anti nga warna Kuning kot. Mentang-mentanglah Malaysia pakai warna kuning malam ni, byk kad kuning yang dia kasi..


amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Malaysia vs Taiwan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge