Menang Bersama Susu Kambing Baraka

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca yangb udiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera semuanya. Baiklah pada entri kli ini ingin saya kongsikan dengan anda smeua mengenai Susu Kambing baraka.

Ya! Ini bukan susu kambing biasa yang saya ingin kongsikan, namun ianya merupakan susu kambing yang diperkaya dengan probiotik dan juga inulin untuk kesan kesihatan yang lebih menyeluruh kepada kesihatan tubuh badan. Bila sebut sahaja pasal susu kambing, mesti yang terbayang dalam fikiran anda ialah bau hamisnya.

Tetapi anda semua jangan binbang kerana susu kambing Baraka ini tiada bau hamis seperti biasa kita minum. Ianya diproses rapi bagi mengekalkan mutu terbaik khasiat susu kambing serta membuang bau hamis dari kekal pada susu tersebut. Semamngnya bau susu kambing Baraka ini bebas hapak dan hamis.

baraka 4

Tahukah anda yang susu kambing ini adalah lebih baik dari susu lembu. ianya juga merupakan susu kedua terbaik selepas susu ibu. Jadi kenapa perlu kita minum susu lembu sedangkan masih ada susu yang terbaik dari itu. Nak minum susu ibu memang tak dapat dah la kan tetua ni..hehehe

Seleksi perasa susu kambing Baraka
Seleksi perasa susu kambing Baraka

Jadi bukan sahaja anda dapat susu kambing, namun jika anda membeli susu kambing Baraka di Giant, Cold Storage atau Mercato? Jangan lupa untuk selfie ya, kerana anda mungkin pemenang bertuah untuk memenangi RM1000 mingguan! Ya memang mingguan ya. Tak main la bulanan. Lambat nak menang. Kan kan kan?

Kat bawah ini adalah contoh selfie yang telah dilakukan. Oh! Sila jangan jeles ya..

baraka 1

Saya juga tidak melepaskan peluang untuk bergambar bersama produk. Kau hade? (Kredit gambar Halim Brothers)baraka 3 baraka

Jadi jika anda berminat, anda perlu mengikut peraturan seperti di bawah,

  1. Beli susu kambing Baraka di Giant , Cold Storage atau mercato.
  2. Wefie/Selfie dengan produk Baraka berlatar belakangkan Giant, Cold Storage atau Mercato.
  3. Upload gambar bersama resit pembelian di facebook, atau instagram dengan hashtag #barakashoppe #barakacontestselfietagwin
  4. Cipta slogan tidak melebihi 15 patah perkataan “Saya suka susu kambing Baraka kerana………………………………”
  5. Whataspp gambar yang telah diupload dan butiran peribadi, nama, nombor  telefon, nombor mykad, ID insta/facebook ke 018-3267978

 

Sebenarnya aku pun nak join juga nanti. Jom kita compete bersama. Kita tengok siapa yang lagi kreatif..huhuhu

DSC01418
wah! Bagusnyer akak. Siap dengan satu keluarga lagi bergambar..

Oh! Lupa nak kasitahu yang sekarang susu kambing Baraka sedang ada promosi besar-besaran di 3 supermarket di atas. Dapatkannya sekarang…

 

AM: Aku lebih suka perisa original sebab rasa keaslian susu kambing tu.

 

 

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Menang Bersama Susu Kambing Baraka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge