September 30, 2023
Lain-Lain

Pendapatan Affiliates Lazada

Assalamualaikum dan salah sejahtera buat emua pembaca blog yang budiman. Semoga kalian berada dalam keadaan sihat sejahtera disamping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada netri kali ini inhin saya kongsikan dengan anda semuam mengenai affiliates Lazada.

Masih belum tahu mengenai apa itu affiliates? Mungkin ini jawapan untuk itu. Namun pada entri kali ini inign saya kongsikan pendapatan pertama saya melalui affiliates Lazada. untuk makluman semua, ini adalah kempen pertama saya mengambil bahagian dalam Lazada ini. Dan syukur kerana mendapat 2 jualan dari affliates ini.

Lazada

Kempen yang telah saya sertai adalah kempen 12.12 yang lepas iaitu kempen jualan besar-besaran Lazada. Saya juga tidak melepaskan peluang unrtuk mempromosikan kepada semua mengenai jualan hebat ini. Dan ada dua jualan yang telah saya berjaya.

Lazada affiliates

Mungkin ramai yang maish belum tahu kegunaan affiliates ini. Mungkin ramai yang masih tertumpu pada pemasangan iklan sahaja. namun ketahuilah yang affiliates ini mampu memberikan banyak manfaat kepada yang tahu teknik dan caranya. Anda obleh belajar dari sini.

AM: Semakin rancak untuk saya meneruskan jualan seterusnya 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

3 thoughts on “Pendapatan Affiliates Lazada

 • YEAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,BELANJAAAAAA

  Reply
 • Tahniah… Semoga semakin dimurahkan rezeki… 😉

  Reply
 • tahniah.

  leh la belanja gua cendol plak lepas ni. haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *