July 25, 2024
Lain-Lain

Peserta Giveaway Mudah amirnawawi.com

KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN SETELAH KEPUTUSAN KONTEST DARI AMBANK DIUMUMKAN. TERIMA KASIH

(45 HARI SETELAH TARIKH TUTUP)

 

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua. Berikut merupakan peserta terkini Giveaway Mudah yang di anjurkan oleh saya.

Copy gambar dan linkkan ke entri ini

 

1. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

2.http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle.html

3. http://zafairmas.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (Tiada printscreen)

4. http://ridmasrm.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-di-blog-amirnawawicom.html (Tiada Printscreen)

5. http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (Tiada printscreen ANDA, yang anda letakkan adalah printscreen saya)

6. http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle.html (Tiada printscreen)

7. http://vithebat.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (Tiada printscreen)

8. http://yangbaik.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

9. http://syiralokman.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (printscreen yang selepas voted tiada)

10. http://tengkubutang.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

11. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

12. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

13. http://adna2029.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-di-blog-amirnawawicom.html (Tiada printscreen)

14. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

15. http://belaianjiwa30.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (tiada printscreen)

16. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle.html (tiada printscreen undian)

17. http://angellovesoldierjr.blogspot.com/2015/01/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

18.

19. http://whenitshining.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

20. http://macikzkonah.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

21. http://www.rafzantomomi.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (Printscreen undian tiada)

22. http://halimbrothers.com/giveaway-mudah-amirnawawi-com/

23. http://petikbunga.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-di-blog-amirnawawicom.html (Tiada printscreen undian)

24. http://www.mawardiyunus.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

25. http://umikasum.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

26. http://twinkleeestar.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (printscreen tiada)

27. http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

28. http://wanariahamiza.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (Tiada printscreen)

29. http://peminattv.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

30. http://cikmadiah.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (printscreen selepas voted tiada)

31. http://cowament.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

32. http://cikpuanzahraa.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom_27.html

33.http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (tiada bukti voted)

34. http://mun-rah.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html (tiada bukti voted)

35. http://creamylittlediary.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html?ref=kakiping

36. http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

37. http://peminattv.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

38. http://cikmadiah.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

39. http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-mudah-di-blog-amirnawawicom.html

Pastikan anda mengikut syarat-syarat yang ditetapkan. Pastikan anda VOTED.

UNTUK MAKLUMAN, HANYA 12 VOTED SAHAJA DITERIMA DARI 30 PERSERTA? MAKNANYA ADA PESERTA TAK VOTED PUN!

Kalau ada yang dah perbetulkan kesalahan seperti yang dinyatakan di atas, bolehlah komen di bawah. Sekiranya tarikh giveaway tamat dan kesilapan masih tidak dibetulkan, penyertaan anda automatik terbatal.

Dan pastikan hebahkan kepada rakan blogger yang lain kerana giveaway ini masih berjalan. 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

12 thoughts on “Peserta Giveaway Mudah amirnawawi.com

  • Pingback: Giveaway Mudah Voted Kempen #givealittle Ambank - AMIRNAWAWI

  • Tiap kali akak tekan voted dia mesti keluar satu page suruh isi no tel alamat.no ic..akak tak berani la nak isi form tu.tak tahu nak tekan apa supaya page tu tak keluar .jadi tak yah la akak join..tak adil untuk orang lain nanti..ok..
    nanti akak delete entty tu semula..maaf yep.. 🙂

    Reply
  • sy dah perbetulkan [DONE VOTED]. saya baru tahu cara vote. rupanya lepas klik link tu, akan keluar page suruh isi nama, ic, bhgn SUBMIT YOUR ENTRY. actually kena isi benda tu utk pastikan undian dikira. mungkin blh tambah info ni di bhgn page giveaway. utk lebih mudah difahami peserta tentang cara mengundi. yes! beres!! all the best blogger amirnawawi, hope ada rezeki kelak. moga sukses..

    Reply
    • OK. Terima kasih atas makluman. lepas saya tengok rupanya mereka tukar peraturan baru. Patut la. Dulu tekan voted dah ok. Tapi sekarang mereka buat begitu pula. Apapun terima kasih Yumida. 🙂

      Selamat berjaya untuk anda juga. 🙂

      Reply
  • Alhamdulillah, dah ada dalam senarai peserta.
    Saya sudah vote seperti pafa gambar yang tertera dlm entry.
    Memang agak keliru pada awalnya tak tahu cara untuk vote, tetapi bila dah cuba berulang kali baru faham dan berjaya juga vote.
    Selamat berjaya!

    Reply
  • Amirnawawi, maaf sebab saya tak perasan yang saya terlupa nak post pic voted tu dalam entri saya. Saya dah betulkan. Nanti check semula ye entri saya.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *