July 21, 2024
Lain-Lain

Promo Code MyCookingStory – 10% Discount

Promo Code MyCookingStory – 10% Discount | Hi semua. Apa khabar? Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai Promo Code MyCookingStory – 10% Discount.

Promo Code MyCookingStory
Apa itu MyCookingStory?

MyCookingStory (MCS) adalah laman e-dagang yang menjual pelbagai peralatan dapur dari pinggan mangkuk, periuk belanga dan juga pelbagai jenis alatan lagi. Pendek kata semua kelengkapan dapur cukup dan ada di sini.

Apa yang lebih menariknya, barangan yang ada di sini memang berkualiti tinggi dan dijamin ketulenannya. Jadi anda tak payah nak ragu-ragu tentang produk yang ada di sini. Saya juga merupakan pelanggan setia kepada MyCooking Story.

Promosi Bulanan

Tidak hanya produk yang dijual di sini murah-murah dari harga pasaran, ditambah pula dengan promo bulanan yang memang tak masuk akal harganya. Biasanya promo bulanan ini akan menyediakan pakej dengan combo pelbagai jenis barangan dengan harga yang terbaik sekali.

Antara promo bulanan di MCS (Februari 2021)

Saya memang kalau ada promo bulanan MyCookingStory ni terus saya beli. Ye la kan, memang orang kata tak rugi kalau rebut terus. Tak payah nak fikir sebabnya memang serius murah dari harga pasaran. Bukan sikit tau, sampai 80%!

Promo Code MyCookingStory – 10% Discount

Selain dari promo yang memang tak masuk akal harganya tu, terdapat juga tambahan diskaun untuk anda yang menggunakan kod istimewa ini. Masukkan kod MCSAMIR ketika proses daftar keluar dan dapat tambahan 10% diskaun!

Berbaloi tak?

Sebagai contoh kalau harga RM100, masukkan kod ini anda akan dapat RM10 diskaun. Banyak tak? Berbaloi kan. Jadi buat anda yang baru sahaja tahu, jangan lupa klik di link di bawah, dan anda akan automatik akan mendapat 10% diskaun ini, ataupun masukkan secara manual kod MCSAMIR ini.

Tekan Di Sini Untuk Tambahan 10% Diskaun

Jadi buat anda yang menjadi pelanggan setia di My Cooking Story, jangan lupa untuk masukkan kod MCSAMIR dan dapatkan tambahan 10% diskaun ok? Jangan lupa sebarkan kepada kawan-kawan dan kenalan anda juga. 🙂

Jom kita lebih jimat bersama di My Cooking Story 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Promo Code MyCookingStory – 10% Discount

 • Suhaila

  Hai boleh tahu ke mcm mana nak dapatkan code discount tu ye?

  Reply
  • Hi Cik Suhaila,
   Boleh tekan sahaja link di atas. Automatik pembelian cik akan dapat 10% potongan.

   Ataupun cik masukkan sahaja kod MCSAMIR tu masa check out. Akan dapat potongan 10%.

   Harap membantu 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *