Ryverra Chocolate & Confectionery di UMP

Assalamualaikum dan Salam sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua sihat-sihat belaka bersama keluarga tercinta. Pada entri saya kali ini, saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang coklat keluaran Ryverra Chocolate & Confectionery. Mungkin semua belum pernah dengar lagi nama syarikat ini, namun ketahuilah yang produk hasil syarikat ini sememangnya sedap!

Pada petang tadi, saya berpeluang untuk MEMBORONG sedikit produk keluaran mereka iaitu pelbagai jenis coklat. Semalam saya telah membeli sekotak sahaja, namun rasanya yang memikat selera saya membuatkan saya terus memborongnya sebanyak mungkin pada hari ini.

Jom lihat sedikit sebanyak hasil belian saya pada hari ini.

IMG_20130221_152124
Antara hasil tangkapan saya pada hari ini

 

IMG_20130221_153138
Pelbagai coklat berjenama Estana keluaran Ryverra
IMG_20130221_153228
Coklat susu berinti badam perasa tiramisu dan juga latte
IMG_20130221_153331
Coklat susu durian tiramisu dan coklat susu mangga tiramisu. Memang sedap!
IMG_20130221_153509
Dark chocolate! My Favorited
IMG_20130221_153610
Pelbagai coklat lain buatan tangan. Memang menyelerakan. Kalau mengunyah, memang tak berhenti-henti. 🙂

IMG_20130221_153540

 

Macamana? SEDIKIT bukan? Itu memang sedikit bagi saya hantu coklat nih. Dulu saya gemar makan coklat produk luar negara, namun kali ini kita ada alternatif baru untuk menikmati coklat yang sedap dan enak hasil keluaran tempatan. Jom sokong produk keluaran Malaysia! Dan untuk semua pengguna Islam, produk ini adalah HALAL dan dari pengeluar Muslim sendiri.

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Pada pengamatan saya, coklat ini sememangnya sesuai untuk dijual secara online. Saya berminat untuk menjadi ejen dan memasarkan secara online kepada semua pelanggan yang berminat.[/pullquote]

Pada pengamatan saya, coklat ini sememangnya sesuai untuk dijual secara online. Saya berminat untuk menjadi ejen dan mesarkan secara online kepada semua pelanggan yang berminat. Siapa yang terasa ingin mencuba? Sila angkat tangan.. (Sekadar bergurau)

Jangan lupa untuk mengelike Facebook rasmi Ryverra Confectionery dan blog mereka untuk maklumat lanjut. Jangan lupa juga untuk datang menjenguk page rasmi blog saya kerana saya mungkin akan mengadakan sedikit givaway untuk berkongsi kelazatan coklat Ryverra dan Estana dengan anda semua!

Jom semua kita rasa sendiri kelazatan coklat ini dan jadikan snek santapan masa lapang anda semua. Produk keluaran Ryverra Confectionery juga sesuai dijadikan hadiah hari jadi, ulangtahun perkahwinan, cukur jambul dan pelbagai majlis keraian lain lagi. Pelbagai pek ditawarkan kepada semua. Untuk maklumat bolehlah melawati page mereka diatas. Terima kasih

 

 

 

AM: Akan mengadakan giveaway coklat pula untuk pembaca blog amirnawawi. Ada sebarang sponser?

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Ryverra Chocolate & Confectionery di UMP

 • February 21, 2013 at 10:53 pm
  Permalink

  wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,bestnya coklattttttttttttttttttttttttttttttttttttt 😀
  amir nanti onie pm amir untuk sponsor ….

  Reply
 • February 25, 2013 at 8:57 pm
  Permalink

  well, i like chocolate too~

  Reply
 • March 2, 2013 at 12:13 am
  Permalink

  bro memang suka tiramisu eh? yummehh!!!

  Reply
 • March 25, 2013 at 12:31 pm
  Permalink

  Tak sikit bro,kalau saya entah bila nak habis semua itu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *