July 21, 2024
Hal-hal Semasa

Sakit Itu Penghapus Dosa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat pembaca semua. Semoga sehat sejahtera hendaknya.

Sekarang di Gambang Kuantan memang panas terik. Kalau berjalan bawah terik mentari tu memang terasa bahangnya.

Bagi pembaca yang berada kat tempat yang bermusim panas sekaranv tu banyakkan minum air dan elakkan berada bawah terik mentari. Boleh kena sunburn nanti.

image

image

 

 

AM: Banyakkan minum air ya

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

6 thoughts on “Sakit Itu Penghapus Dosa

  • saya pun sellau sakit.huhu. tapi tula fikir la sakit tu penghapus dosa

    Reply
  • Demam ke bro? Ubat demam ni kena keluarkan peluh ….Lari padang 5 pusingan ke..hik3

    Reply
  • sama ler area temerloh dan mentakab ni punyalah panas sampaikan nak tido malam kena mandi dulu.
    kesian kat anak ler..harap2 cepatlah habis musim panas ni.

    Reply
  • Izz Hazwani

    Kuantan memang panas terik sungguh sekarang. Tak pernah pergi padang pasir pun tapi entah kenapa terasa macam Kuantan ni seperti second version of desert.

    Pandang luar tingkap, ini agak mendung jugak lah.

    Semoga cepat sembuh.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *