April 13, 2024
Hal-hal SemasaHiburan

SAYS.my

Ape khabar semua? Hari ni aku nak cherite sket pasal satu web yang aku baru join ni. memang best la..ha3.. Aku xtipu la wei. Aku pom dh rasa rugi sangat sebab sertai web ni lewat.

Ape yang best tetang laman web ni ialah kita dapat kembangkan network kita. Selain tu kita dapat gak berinteraksi dlam kelompok kita2 je. Sebagai contoh aku dapat beinteraksi dalam kolompok aku iaitu kt kelompok Universiti aku. Mesti korang blur kan ape yang aku dok mengarut ni kan. Nak try ushar tu boleh la jenguk kt sini.

Kalau ade ape2 soalan tu kita boleh la minta ahli kelab says.my ni jawab. Tapi yang paling best ialah kita dapat duit jugak kalu kita sirkan iklan yang mereka buat. Tapi siarkan kena la baik2.Jangan suruh kawan2 tolong klik plak. Aku rasa cam rugi je join benda ni lewat. Aku baru je masuk beberapa hari, tapi aku dh berjaya kumpul RM20 lebih dah. ha3.. mesti korang tak percaya kan. Nah temgok ler aku print skrin sebagai bukti kat bawah ni..

Dah dapat RM22.80 untuk 6 hari...

Ok, macamana sekrang? Ade percaya? kalau xpercaya tu xtahu la kan.. keh3.. Aku dah join, hang bila lagi? Hu3..Iklan cap ayam la plak.

Mesti korang dah xsabar nak join kan? Klik je kat sini.. Pastikan yang korang ade akaun facebook yer.. Senang je nak daftar dia.. Ape tunggu lagi, cepat la daftar.. Klik kat sini ye..

AM: Memang rugi la sape2 yang selalu online tapi xjoin..keh3

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “SAYS.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *