Spam Kat Facebook

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Nak tanya korang semua nih, ade tak korang terima mesej kat facebook tentang benda yang entah apape.. Eh, byak bebenor la plak kat wall fb aku spam benda mengarut nih.. Kat chat pom ade. Korang ade terima jugak ke?

yang ni spam kt fb chat

Ha. yang ni plak kat event aku.. banyak la plak jemput aku. “terharu” la plak aku rasa..hu3. ┬áramai gak orang ingat kt aku..(mata ke atas, tangan kt dada).. Apepom harap2 spam mengarut nih sekadar untuk hari nih j.. Serabut perut jugak dok layan spam mengarut nih.

spam kt invited event..

Ha3..tu untuk hari ni aku terima undangan.. hak3..terharu gila asenyer.. Apepom hopefully this only happen today..

AM: Korang tahu ke camna nak avoid benda nih? Ceciter sket..hu3

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Spam Kat Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge