December 8, 2023
Hal-hal Semasa

Spam Kat Facebook

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Nak tanya korang semua nih, ade tak korang terima mesej kat facebook tentang benda yang entah apape.. Eh, byak bebenor la plak kat wall fb aku spam benda mengarut nih.. Kat chat pom ade. Korang ade terima jugak ke?

yang ni spam kt fb chat

Ha. yang ni plak kat event aku.. banyak la plak jemput aku. “terharu” la plak aku rasa..hu3. ┬áramai gak orang ingat kt aku..(mata ke atas, tangan kt dada).. Apepom harap2 spam mengarut nih sekadar untuk hari nih j.. Serabut perut jugak dok layan spam mengarut nih.

spam kt invited event..

Ha3..tu untuk hari ni aku terima undangan.. hak3..terharu gila asenyer.. Apepom hopefully this only happen today..

AM: Korang tahu ke camna nak avoid benda nih? Ceciter sket..hu3

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Spam Kat Facebook

  • paihujey

    aku buat camni..kt http kat fb tu tambah s..jadi https://www.facebook.com/
    tapi xtau la jadi kew x..ni untuk precaution akaun kita dr di hack..

    Reply
  • suhaimikassim

    ye..bro…hari ni 5 kali saya terima mesej yg sama…mcm mana nk elak mesej mcm tu

    Reply
    • ha3..tapi rasanya dh xde kot hari nih..semalam je banjir ngan spam mengarut nih..

      Reply
  • atia pown terkena jugak.. satu jer cara nak avoid.. jangan sesekali klik link tue.. senang je kan.. hehehehehe..^_^

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *