Trafik Paling Kencang Blog Denaihati

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blgo yang budiman sekalian. semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya.Baiklah pada entri kali ni abang ingin kongsikan dengan anda semua entri yang peling kencang bagi blog denaihati.

Sebenarnya dalam blgo denaihati ni dia tak letak page statistic tau. Jadi nak tengok berapa pembaca pbagi satu-satu page tu agak susah la. jadi penyelesaiaan yang abang abil adalah untuk tengok entri tu satu persatu.

Abang catat entri tu dalam bukuk log abang. Tengok entri setiap bulan dan catat jumlah komen dan share. Sebab itu je maklumat yang ada pada entri tu. Penat gak lah abang tulis dan mencari yang paling besar ni.

Teknik yang abang gunakan untuk menilai 10 entri yang paling kencang adalah berdasarkan jumlah komen dan share. Tapi abang percaya, jumah shre yang tinggi pasti memberi trafik yang tinggi. Ini pengalaman abang sendiri sebagai blogger la..

denaihati

Jadi konklusi yang abang dapat ialah

  1. http://denaihati.com/nilai-ringgit-terkini-peluang-atau-bencana (1500 share)
  2. http://denaihati.com/1-komen-untuk-rm1-kepada-mangsa-banjir (416 komen)
  3. http://denaihati.com/barclays-premier-league-201516-jadual-waktu-malaysia-dan-keputusan (382 komen)
  4. http://denaihati.com/malaysia-best-blog-2015 (333 komen)
  5. http://denaihati.com/tuan-guru-nik-aziz-nik-mat-semuga-damai-mu-di-sana (286 share)
  6. http://denaihati.com/buffet-ramadhan-murah-2015 (262 Share)
  7. http://denaihati.com/merdeka-ekonomi-bukan-mustahil (256 komen)
  8. http://denaihati.com/keputusan-cabaran-iphone-5s (236 komen)
  9. http://denaihati.com/sepetang-bersama-blogger-yeos-2015 (233 komen)
  10. http://denaihati.com/gambar-dalam-kaabah (214 share)

Susunan pilihan entri adalah berdasarkan jumlah komen dan shre yang diterima.

 

jadi untuk yng tidak mempunyai counter, macamana anda nilai bacaan untuk sesuatu entri? Cer kongsi..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

5 thoughts on “Trafik Paling Kencang Blog Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge