Kontest- Berakhirnya Semester Ini..

Alhamdulillah, sedar tak sedar dah dua semeter aku berada di universiti nih. Rasa cam kejap je.. namun ape yang aku buah rasa macam kejap sesangat. Ok lah. Mungkin apa yang aku leh katakan adalah kelas untuk semester ini merupakan antara kelas yang terbaik pernah aku ade.

Kenapa boleh aku cakap camtu sebab diorang semua nih sporting giler. Kalau ade apape tu xsegan and silu untuk tolong. Muafakat membawa berkat la katakan. hu.. Apepom aku nak ucap terima kasih sebab sudi jadi rakan sekelas aku utnuk satu smester nih..ha3.. Walaupun korang merasa betapa malangnya berada daslam kelas dengan seorang yang agak gila2 seperti aku nih..hu3.

Actually aku baru je menang satu kontest  nih.. Dapat ler hadiah lumayan la jugak kan. So aku nak kongsi la sedikit ngan korang semua ape yang aku dapat tu. Caranya mudah je tau. Korang kena cari mana satu orang lam gambar ni pensyarah aku.. Almaklumlah kat universiti nih, lecturer ngan murid tu sebaya jek..ha3

Cari jgan tak cari tau. hu3.. Tgk gambar kt bawah nih baik2..

Cari jangan tak cari

Yang mana satu agak2nya lecturer aku?  Tulis nombornya kt ruangan komen kt bawah nih. dan nyatakan alasan secara ringkas kenapa dia yang anda rasa lecturer aku..hu3.. Mudah je kan? Enjoy..he3

Hadiah utama: Dirahsiakan dulu.. Surprise!!

Alasan terbaik plak aku kasi rm5.. Amacam? Ok tak? Tulis 4-5 patah perkataan je pom. Kalau jawapan anda kasi salah pom xpe asalkan alasan yang anda bagi tu menarik..hu3 Kalau ramai yang join, aku kasi up itu hadiah la..

Ni optional tau, kalau korang nak lebih chance menang tambahan rm10.50, korang kena tulis entry kt blog korang tentang tajuk “Indahnya Waktu Belajar“. Korang goreng la apepe pom. pendek ke, panjang ke, aku tak kesah.. Janji letak tajuk tu dan lam tu ade tulis tentang  amirnawawi.com la. Tapi yang pasal tulis2 enrty ni aku tak wajibkan. Ni optional je.. Apepom jawab soalan tu cepat ia..hu3. ni cancel sebab menyusahkan.. aku xnak menyusahkan korang..

Tarikh tutup: 23 April 2011

AM: Terima kasih sekali lagi kepada clasmate aku and hopefully to see you again next semester ya..

Korang follow le blog aku and like jugak page blog ni kt kanan ni tau.. =)
(chance nk menang tu meningkat sket..hu3)

P/s: Untuk mengelakkan kekalutan, classmate aku xleh join kontest nih..ha3

Komen untuk jawapan anda  akan di approve sehari sebelum tarikh akhir.. Tak boleh nak approve sekarang sebab nanti ade yang tiru jawapan..ho3. kalau komen yang tak berkaitan jawapan tu saya approve la..he3

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

22 thoughts on “Kontest- Berakhirnya Semester Ini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge