Rezeki Tak Disangka

Alhamdulillah, syukur kepada Allah dengan kurninya dapat lagi aku bernafas pada hari Jumaat yang permai nih. Hari ni aku just nak kongsi ngan korang cerita sedikit mengenai rezeki yang aku dapat sepanjang sebulan aku berblog nih. Xla banyak tapi boleh le daripada  tak dapat apape tu.

Aku ade gak cerita ngan kawan yang kita leh dapat duit sket kalau kita berblog nih. Diorang ramai yang tak percaya.. Kata aku tipu la.. Then ada gak la yang excited nak tahu camna. Aku punyerlah cerita tapi diorang still xpaham2 gak..he3

Bulan nih murah sket rezki aku lam berblogging nih. Untuk pengetahuan korang, ini adalah bulan yang kedua aku ceburi diri lam berblogging nih. Aku nih still amatur lagi la katakan..hik3. Kat bawah ni adalah sedikit sebanyak apa yang aku dapat sepanjang sebulan aku berblogging nih. Ni bukti bagi kawan aku yang tak percaya aku dapat duit melalui online nih..hik3

ni baru semalam ditransfer ke akaun saya

Tu melalui kontest yang aku join. Lebih lanjut korang usha kt sini. Hadiah dia aku dapat RM100 tunai + RM55 buku ilmiah = RM155

ni untuk 2 minggu aku join

Ha, yang nih plak daripada Says. Aku dh nak dapat RM80 dah untuk 2 minggu. Wah byk jugak pendapatan aku untuk bulan nih. Tu belum campur daripada nuffnang lagi tu. More than RM240++ for the first month in blogging.  Syukur alhamdulillah. Aku ni bukan nak duit sangat pom lam blogging nih. Aku sebenarnya blogging untuk kepuasan je. Sebab tu la. aku nak kongsi nga korang semua sedikit duit yang aku dapat tuh. Korang boleh la join kontest nih. Simple je.. Nak kasi sedikit duit nih kt korang..

Apepom, ramai gak sekrang tanya aku camna diorang nak tambah jugak duit, so aku cadangkan diorang join Says.my je.. Senang je benda nih. Korang kena ada akaun facebook je.. Kalau korang belum join tuh, jemput la join kt sini. Kalau ada yang tak paham tuh, jgn lupa tanya aku yek.. Alangkah indahnya hidup ini pabila kita berkongsi dan dikongsi..

AM: Jangan lupe join kontest yang aku buat tuh. Nak kongsi rezki nga korang semua nih..he3.. Ataupom korang klik je kat sini untuk join..—> klik sini

Iklan:
Jom penuhkan komuniti baru nih—-> klik sini
Telefon berries manakah kegemaran anda? —> klik sini

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

7 thoughts on “Rezeki Tak Disangka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge