Cuti Berblogging, Keputusan Kontest

InsyaAllah, seminggu lagi aku akan exam final untuk semester nih, dan dengan itu aku akan cuti la dari berblogging nih kejap untuk menumpukan perhatian kepada pelajaran. Kalau rasa macam kosong je blog ni, kasitau la aku ek..hantar email kt aku. Lau ade apape jugak..
Dan untuk kontest yang aku anjur tu, aku dah dapat pemenang. Dalam ramai2 yang komen tu, 6 orang sahaja yang memberikan jawapan yang betul. Dan diantara 6 pemberi jawapan yang betul nih, aku undi untuk pilih satu sahaja pemenang. Pemenang dipilih melalui cabutan undi. Dan pemenangnya ialah, En Mazhar. Dan untuk komen paling kreatif aku pilih Cik Aton.

Jawapan yang tepat untuk gambar di bawah yang menunjukkan ianya lecturer aku ialah, yang bernombor 10. Tu la sebenarnya lecturer aku..hak3,,

 

Lecturer aku no 10 la..

Apepom tahniah kepada  pemenang. Dan diharapkan kepada En Mazhar agar menghubungi aku melalui email dan menghantar alamat penuh beliau untuk aku poskan hadiah. Hadiah tidaklah mahal tapi spesial..hak3.. Dan kepada Cik Aton, sila emailkan kepada saya no akaun bank anda ataupom nak suh saya topup je ke..hik3.. apepom congrate to the winner. For the others, try again next time k..

AM: Nak fokus on study.. InsyaAllah minggu depan jumpa lagi.. Salam Sayang dari AmirNawawi..hik3 =)

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

6 thoughts on “Cuti Berblogging, Keputusan Kontest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge