Apa Rahsia di Sebalik #DTopSecret ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pemca blog yang budiman sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tercinta hendaknya. Baiklah pada entri kali ini ingin saya kongsikan secara penuh mengenai topik yang saya telah kongsikan di Facebook semalam iaitu mengenai #DTopsecret.

Mungkin semua nak tahu dan ternanti-nanti untuk abang sendiri maklumkan kepada kalian mengenai rahsia ini kan? Tapi tahukan anda yang abang sendiri pun tak tahu weh. Memang abang pun tak tahu. Abang nak minta tolong anda semua bantu abang memecah kebuntuan bagi merungkai misteri rahsia ini.

Visual 6

Tahukan anda juga yang jika anda membuat pembelian dalam talian di laman web Domino’s Pizza Malaysia akan membantu memecahkan rahsia ini. Bukan itu sahaja, dengan kongsikan pengalaman anda dengan Domino’s Pizza di Instagram, anda juga berpeluang untuk bersama-sama ke majlis unveil the #DTopSecret pada 16 Oktober nanti. Menarik bukan?

Lupa pula untuk abang nak  sebut bahawasanya anda boleh menggunakan MYD1 sebagai kod promo dan dapatkan pizza pada separuh harga. Ya! Separuh harga wahai kekawan semua. Kalau beli 2 biji, bayar pada harga sebijik jelah maknanya.

Alaa, belum pernah guna website Domino’s Pizza lagi? Meh sini abang nak ajar kalian semua cara nak guna.

1) Pergi laman web Domino’s Pizza di https://www.dominos.com.my/ dan tekan login kalau dah ada akaun, atau Join now untuk yang pertama kali.

D9

2) Setelah itu akan keluar page ini dan isi segala maklumat yang diperlukan.

d10

3) Seterusnya kembali ke laman utama dan masukkan kod MYD1 ke dalam kotak seperti di bawah

d1

4) Seterusnya laman ini akan keluar, dan tekan pilihan pizza yang anda inginkan

D2

5) Selesai pilihan pizza tadi, laman ini akan keluar dan tekan gambar pizza tersebut.

d3

6) Seterusnya keluar laman untuk pilihan pizza anda. Jadi pilihlah mana-mana pizza yang anda inginkan. Oh! Bestnyer..

d4

7) Selesai memilih pizza pilihan anda, klik pada buatang Checkout Now seperti di bawah.

D7

8) Setelah selesai segalanya, tekan butang checkout seperti dibawah. Nampak tak potongan harga 50% seperti dibawah.

D8

9) Setelah itu, masukkan cara pembayaran anda. Dan kalau yang tiada kad kredit atau debit, guna sahaja bayaran secara tunai. Bayar semasa anda menerima pizza itu nanti. Nanti pizza anda tu sampai..

D11

Ok begitulah cara-cara untuk membuat pembelian melalui laman web Domino’s Pizza. Jadi jangan lupa order pizza pilihan anda di sana dan bersama-sama kita unveil #DTopSecret.

Abang dah guna laman web ni dan sememangnya convenient. Namun kadang-kadang ada sedikit lagging pada system, mungkin disebabkan ooleh internet yang tidak kuat. Mudah untuk digunakan. Order order order dan main tekan sahaja seleksi pizza yang anda mahukan. Dok rumah pun boleh dapat makanan.

Lupa untuk abang bagitau yang promosi ini berakhir hingga 16 Oktober 2015. Jumpa kalian semua nanti ya 🙂

MYD1

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge