Astro-on-the-Go di Kampus Kita!

Astro-On-The-Go di Kampus kita!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang budiman sekalian. Pada entri kali ini ingin saya kongsikan berita gembira dengan teman-teman mahasiswa saya semua tentang Astro on the Go. Mungkin ramai yang masih belum mengetahui akan apa itu Astro on the Go bukan? Ayuh saya ceritakan serba sedikit mengenai aplikasi hebat ini.

Astro on the Go adalah aplikasi yang membolehkan kita menonton siaran Astro dimana jua dan tak kira masa. Kita boleh menonton siaran hanya dari dalam gadget kepunyaan kita. Seperti telefon pintar dan tablet. TAK PERLU PIRING ASTRO! hahaha

AOTG 3
Klik gambar untuk ke laman web Astro on the Go

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]10 buah universiti di sekitar Lembah Klang telah terpilih[/pullquote]

Dengan hanya menggunakan telefon pintar kita dapat menonton pelbagai siaran Astro dihujung jari. Kalau tak sempat sampai rumah untuk menonton siaran kegemaran kita, bolehlah tonton di telefon pintar kita. Mana tahu masa tu tersekat dalam kesesakan lalulintas ke. Tak la terlepas rancangan kegemaran kita. Piala Dunia di Brazil pun dah tak lama ni. Jadi memang patut untuk kita download aplikasi ini.

Dan untuk makluman semua rakan mahasiswa semua, Astro on the Go telah memulakan jelajahnya semenjak 28 Mei yang lalu. 10 buah universiti di sekitar Lembah Klang telah terpilih dalam AOTG Campus Roadshow ini. Ayuh kita lihat universiti mana yang bertuah itu

 

Dan bagi universiti anda yang tidak terpilih, jangan gusar dan bersedih ya, jom kita join program ini di universiti serta kolej di atas. Saya pasti banyak program dan aktiviti yang menarik bakal berlangsung. Dan dengan ceritanya ada juga tawaran isitimewa dari pihak Astro untuk kita yang masih belajar nih.. Aummm…

Dan untuk maklumat kita semua, pelbagai hadiah menarik, goodies bag dan freebies tersedia untuk pengunjung yang hadir ke program jelajah AOTG ini. Tak sabar rasanya nak pergi turut serta. Sape lagi nak pergi? Jangan lupa ajak kawan-kawan kalian yang lain juga.

Saya bercadang nak pergi ke Roadshow di Sunway dan HELP University nanti. Sape lagi yang nak pergi? Nantikan kehadiran saya di sana ya.

See u there guys…

AM: Tak sabar nak turut serta dalam jelajah AOTG ini.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Astro-on-the-Go di Kampus Kita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge