July 21, 2024
Lain-Lain

Minggu Peperiksaan Akhir Semester

Minggu Peperiksaan Akhir Semester

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yang budiman sekalian. Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera semuanya. Nampak gaya macam sudah lama pula aku tidak mengemaskini sebarang entri. Nampak sangat sibuknya. Ataupun sengaja buat-buat sibuk..hehe

Apapun selepas minggu peperiksaan ini berakhir, akan aku update blog ini sampai kalian semua pun muak nak membacanya. Serius! haha. Apapun minggu lepas aku telah menerima jemputan dari Kementerian Pelancongan dan Ekonomi Kreatif Republik Indonesia dan AirAsia Indonesia untuk melawat dan liburan di Surabaya selama 5 hari 4 malam. Lepas ini kalian akan banyak baca pasal nih la..

Apapun doakan yang terbaik buat aku ya! Peperiksaan pertama pada petang ini. Aummm!

AM: Tak sabar nak habis belajar ni 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Minggu Peperiksaan Akhir Semester

  • sama lah kite final exam…so tak sempat nak update blog sangat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *