July 21, 2024
Peribadi

Aura Love: Bongkar Rahsia Cinta

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam kedaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri pada kali ini, saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai produk Aura Love.

Eh? Kenapa tiba-tiba nak berkongsi tentang produk aura pula ni?

Kotak Aura Love yang menarik
Packaging yang cukup menarik

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan. Sebab jarang saya berkongsi berkenaan produk. Namun kali ini saya ingin berkongsi bersama semua kerana produk ini telah memikat hati saya. Ewah!

Baiklah, sebelum saya berkongsi lebih lanjut mengenai produk ini, jom kita ketahui dulu apa itu Aura Love.

Aura Love

Untuk makluman anda semua, Aura Love adalah produk yang disediakan gabungan mandian bunga , wangian pheromon serta saffron. Senang cakap ia adalah gabungan pati bunga yang digunakan dalam mandian bunga seperti zaman dulu kala.

Eh, mandi bunga tu apa pula?

Mandi bunga adalah kaedah untuk membantu menaikkan Aura Cinta dan sensual, aura kemenangan & aura semangat berdaya saing, aura pada wajah yang memang ada pada setiap Manusia. Kaedah mandi bunga ini telah lama diamalkan sejak ratusan tahun dulu untuk sebelum wujudnya produk berasaskan kimia yang ada di pasaran sekarang. Kita juga selalu dengar mengenai petua mandi bunga orang dedulu bukan?

Kita semua sedia maklum yang zaman dulu jika nak mandi bunga kena petik beberapa jenis bunga. Namun sekarang menggunakan Aura Love, beberapa titis sahaja sudahpun selesai proses untuk mandi bunga. Wangian ini juga menghasilkan wangian yang dapat meransang pheromons.

Apa benda pulak lah Pheromons ni? Senang cakap ianya adalah sejenis hormon yang dirembeskan oleh tubuh badan kita untuk memikat pasangan.

Bahan-bahan Aura Love

Baiklah, jom kita beralih pula kepada bahan-bahan yang terdapat dalam produk ini.

– Pheromon- Saffron
– Buluh Perindu
– Pati Bidara
– Minyak Rose Putih
– Pati Bunga Senduduk Putih
– Pati Bunga Sidang Malam
– Minyak Oud
– Pati Limau Purut
– Pati Lavender

Banyak bukan? Jadi selepas ini tak payah lagilah susah-susah nak petik bunga untuk mandi bunga kerana dalam produk Aura Love ini sudah cukup lengkap semuanya. Titiskan sahaja dan selesai.

Gunakan hanya beberapa titis Aura Love ke dalam mandian
Beberapa titis sudah mencukupi

Cara Penggunaan

Untuk makluman anda semua, terdapat beberapa cara untuk menggunakan Aura Love ini. Yang paling kita ketahui adalah untuk mandi bunga.

Untuk mandi bunga senang sahaja. Titiskan 7-21 dalam air mandian. Gunakan air ini pada mandian terakhir. Jangan dibilas setelah itu. Wangian pasti melekat diseluruh tubuh dan ianya memang mendamaikan dan menenangkan. Ianya boleh digunakan setiap kali mandi.

Aura Love dititiskan ke atas tapak tangan
Titis di tapak tangan dan sapu ke tempat nadi, belakang telinga dan kening

Selain itu juga, ia boleh digunakan sebagai wangian. Titiskan sahaja di kening, nadi dan belakang telinga anda. Ia juga boleh digunakan sebagai spray muka. Titiskan 7 titisan bersama 20ml air dan ianya sedia untuk digunakan.

Botol kosong bersama beberapa titisan
Ambil botol kosong dan masukkan beberapa titis ke dalam

Jika anda gemar menggunakan air purifier, Aura Love ini juga boleh digunakan sebagai aromaterapi. Pasti harum semerbak kamar anda jika menggunakannya.

Siapa Perlu Gunakan?

 • Mereka yang mempunyai masalah pasangan kurang ransangan seks/ Tarikan pada diri mereka dan ingin mengembalikan rasa cinta dan perasaan suka pasangan suami atau isteri
 • Bakal Pengantin dan yang sedang ikhtiar jodoh
 • Orang yang sering rasa disisihkan
 • Mereka yang ingin mempengaruhi orang lain atas urusan perniagaan atau lain lain dan mahu kelihatan menarik dan menyerlah dari orang lain.
 • Sesiapa yang terkena sihir, susah tidur malam dan stress.
 • Insan yang ingin membaiki hubungan persahabatan
 • Mereka yang mahu mudahkan berurusan dengan orang yang keras hati
 • Sesiapa sahaja yang suka berwangi-wangian walaupun tiada masalah
Saiz botol Aura love yang kecil
Saiz Aura Love yang kecil sesuai untuk dimasukkan ke dalam beg

Harga

Untuk makluman anda semua, sekarang sedang diadakan promosi untuk produk terbaik ini. Jadi, saya sarankan yang mana-mana berkenan tu bolehlah segera sambar produk ini sementara harga tengah promosi ni. Harga yang ditawarkan adalah:

1 : RM60
2 : RM100
3 : RM150

Apa yang lebih menarik sempena promosi ini adalah, pelanggan akan menikmati kos penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Selain itu juga hadiah misteri PERCUMA setiap botol akan diberikan. Bolehlah berjimat kan?

Harga asal bagi produk ini adalah RM75. Jadi saya sarankan yang mana nak beli tu, beli sekarang kerana sementara promosi masih berjalan. Promosi ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Jadi cepat!

Saya sendiri sudah menggunakan produk ini. Jadi sememangnya saya gembira untuk berkongsi dengan anda semua akan produk yang bagus ini. Dengan bau yang sememangnya wangi, pasti akan memberikan ketenangan pada si pemakai dan juga orang sekeliling.

Anda kena cuba produk ini… Sesungguhnya kita berikhtiar…

Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan Aura Love dari Glamoherbs ini bolehlah melayari mana-mana medium seperti di bawah:

Website :http://www.aura-love.com/
Facebook : https://www.facebook.com/aurapengasihmalaya/

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Aura Love: Bongkar Rahsia Cinta

 • Wowww hebatnyaaa aura love ni…boleh buat rangsangan seks wooo…auwwww..
  Nak skodeng jap ler hehehe

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *