Buka Puasa with My Friends (5D)

Assalamualaikum!! Arini aku nak story mori sket pasal aku pi makan2 nga kawan2 kelasmate aku arituh.. Actually kenapa aku rasa macam hepi sangat is because selama ni ape event yang diorang neh buat, aku xpernah pergi, but this time tak tahu la kenapa tergerak hati aku nak turut serta..keh3.

Event untuk berbuka puasa nih sebenarnya dah lama dirancang tapi almaklumlah semua ada kepentingan masing2.. Last2 tahun ni berjaya gak diadakan. Memang sporting habis. Kelas aku nih sebernarnya tak ramai orang pom.. 24 jer semuanya. Tapi kami semua nih dah macam adik beradik..memang rapat bebenor.. Everything kami akan tahu jer apepom pasal kami semua nih. ALmaklumlah dok sekolah berasrama. Memang rapat la sebab ari2 duk tatap wajah yang sama jerk.. Kekandang naik bosan pom ada gak..ha3.. Siang malam dok tengok orang yang sama jerk..Tapi seriously zaman sekolah menegah la the best moment yang aku pernah alami.. Siorang nih la classmate aku yang terbaik pernah akuada.

Lepas aku berjaya dok matrik and uni pom still tak dapat nak lawan kebestan nya diorang nih.. bukan ku nak membandingkan tapi just a sincere opinion.. Thats why sampai sekrang kitorang still contact2. Walaupom setiap orang dah berpecah jauh ke haluan masing2. Ada yang dalam kursus kedoktoran, pendidikan, akaunting, farmasi dan tak lupa jugak Engineering!! (Aku la tuh)..he3

Antara teman2 pompuan aku
 

pompuan first table
 

Antara laki2 yg ade..makan time.. Aku sibuk makan tom yam..best ooo..

Mesti pelik kan kenapa laki2 sikit? Actually kami memang sikit..Diancam kepupusan sudah.. Yang datang ni semua 4 daripada 8 orang..kira half la..keh3.. Ni pom kira terbaik dah nih..

Apepom pertemuam\n malam tu kejap sangt.. Xpuas nak borak2.. Hopefully tahun depan dapat buat lagi and partisipasi yang penuh dari kawan2..
 
AM: Cuak nak start semester baru nih..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

4 thoughts on “Buka Puasa with My Friends (5D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge