CONTEST : GET THE LOOK WITH MADAMMONDOQ!!

Sticky post until Maybelline Blogger Contest End

السلام عليكم دان سلام سجهترا سموا.

Wahai para pemirsa blog aku yang dikasihi lagi di sayangi sekalian, hari ini aku ada berita yang gembira untuk dikongsi bersama kalian semua. Sebelum tu jom tengok video nih dulu..

Amacam? Best ke idok dik non? Itu baru video permulaan jer. Baru warming up la katakan. Tapi untuk menambahkan keterujaan anda lagi, jom layan video kat bawah nih plak. Video ni la yang dipertandingkan. Diedit oleh profesional tuh.

Sekali tengok dah macam model profesional kan. Tapi jangan salah tafsir plak. Dia memang akan jadi model popular kalau ada sanggup berkorban masa 5 minit untuk tolong beliau. Beliau merupakan salah seorang finalist untuk Contest Maybelline’s Favourite Blogger. Undian anda memang bermakna untuk beliau.

[notice]

Adakah keterujaan anda makin bertambah?

Tak tahu macamana nak undi?

Meh kita undi bersama

[/notice]

1) First klik link ni.

2) Then cari jer nama GI Janes.

3) Pastu klik jer vote.

Kalau nak lagi best, share jer kat wall facebook anda untuk berkongsi dengan teman2 anda yang lain. Jangan lupa plak untuk undi hari-hari yer. Undian ni dikira setiap hari. Jadi anda boleh la luangkan masa anda sikit untuk undi beliau nih. Undi jangan tak undi tau.

Kerana undian kalian begitu berharga (tagline asal Maybelline). Jadi, sempena dengan itu, madammondoq jugak ada mengadakan sedikit contest untuk anda semua. Jemput join bersama. Klik link nih. Banyak hadiah menarik yang ditawarkan. Rugi kalau tak join. Aku pom teringin nak menang gak. Dapat bagi hadiah kt emak.. Contest gah ini turut ditaja oleh tokey Mary Kay yang terkenal Puan TetikusRusak dan Hazmanfadzil.com.


Jom ushya hadiah dulu ek.

Hadiah tempat pertama
Hadiah tempat kedua
Hadiah Tempat Ketiga
Hadiah Tempat keempat
hadiah tempat kelima

Menarik bukan?  Tapi yang paling penting undian anda. Undi jangan tak undi.

Pesanan: Pastikan anda mengundi video tersebut ya dan bukannya terlalu ghairah untuk join kontest ini tanpa menjalankan kerja-kerja mengundi anda. 🙂

Sekali lagi ini link nya.

Aku bersemangat nak Kak Wahid menang sebab teringin nak tengok model Maybelline yang bertudung. Selama ini disajikan dengan model yang terdedah sana sini. Mungkin kali ini biarlah pembaharuan yang akan berlaku. Biarlah kecantikan terserlah dengan keserian semula jadi wajah tanpa perlu figura yang menjolok mata . So, korang kena la vote yer.. Vote jangan tak vote.

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

 

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Sekali lagi ini link nya

Undi yer. Dah banyak link yang aku bagi kat korang. Klik satu pom dah memadai. Undi ya semua.

Di Fanpage saya jugak selalu di update mengenai kontest ini dan profile picture untuk page saya juga menggunakan nama Kak Wahidah agar memudahkan anda semua untuk mengundinya. Kalau still blur tu boleh la jenguk di fanpage blog ini juga.

 

AM: Semoga Kak Wahid menang. Dapat gak tengok gambar dia terpampang kat billboard mana2..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

18 thoughts on “CONTEST : GET THE LOOK WITH MADAMMONDOQ!!

    • November 24, 2011 at 9:32 am
      Permalink

      Boleh2.. Nanti aku mekap mu deh. Aku malas pakai ko aku..

      Reply
    • November 26, 2011 at 8:00 pm
      Permalink

      Perghh!! Busy bebenar Puan Bee sekarang ek.. Semoga menang la gadget impian tu ya. Kontest yg madam anjurkan ni biar saya je lah yg join..hehe3

      Reply
  • November 28, 2011 at 11:30 am
    Permalink

    pttlah gambo profil fb dior sudoh bertukar. tekejut akak tgk takdih. ahahahha… i love this n3… kak wahid….sbr jah….hihihihiih…gud luck, dik…

    Reply
    • November 28, 2011 at 11:43 am
      Permalink

      hehehe3.. Kasi promosi lebih sikit kepada Kak Wahid nih. Akak undi doh ko? Jgn lupo undi Kak Wahid ni.

      Reply
  • November 28, 2011 at 12:08 pm
    Permalink

    kak x baco moleps lg n3 madam. bz weh. kak x leh masuk psl kalo menang x reti nk guno alat2 mekap tuh (statement ‘perasan bagus’) so biarlaaa org2 yg deserve ajer yg masuk….miahahahahha

    Reply
    • November 28, 2011 at 5:44 pm
      Permalink

      Baco la kak.. Klik like jah.. Tolong madam menggapai impiannya.. haha 🙂

      Reply
  • Pingback:CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ | madammondoq

  • December 2, 2011 at 10:00 am
    Permalink

    ada gak terselit sekor bunga yer

    Reply
  • Pingback:KEPUTUSAN CONTEST : Get The Look With Madammondoq | madammondoq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge