May 20, 2024
Hal-hal SemasaHiburan

Cuti- Harimau Malaya Menang Emas Sukan Sea

Assalamualaikum. Tahniah diatas kejayaan pasukan Harimau Muda sebentar tadi. Perlawanan yang berlangsung 120 minit tadi memang mendebarkan. Tak terucap dek kata-kata.

Namun, selepas kemenangan pasukan Malaysia mesti semua tertanya2 adakah kita akan cuti besok hari. Namun untuk pengetahuan korang, tiada cuti ya. haha3. Pekara ni dah lama PM kita cakap..

Jangan dok nak cuti sangat la yer. Kurangkan mengular, tingkatkan prestasi.hik3. Kerja jangan tak kerja. Peace. Assalamualaikum

 

 

 

 

 

AM: Penuh drama permainan tadi..

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Cuti- Harimau Malaya Menang Emas Sukan Sea

  • Ola Kamin

    harap2 la PM ubah fikiran~hahahahahaxD

    Reply
  • kisahsensasi

    Untung laaa student slalu relaxx jee… tak nak kisah pasal public holiday nie

    Reply
    • Haha3.. Sebenarnya malas cuti sebab nanti memang kena ganti balik. So, lebih baik xyah cuti..hehe3

      Reply
  • puanbee tk kisah cuti ke tk kerja puanbee blogger sepenuh masa hahaha leh ke gitu ?

    Reply
    • Kalau surirumah tu mesti suka time tak cuti sebab nak semua kat sekolah..hehe3. Takde la bising sngt kt umah kan

      Reply
  • paihujey

    cuti ke tak cuti wa tak kisah..sama je..hakhak..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *