May 18, 2024
Lain-Lain

Earning RM2064.12 Melalui Churp-churp Adalah Mustahil?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Hari ini saya ingin berkongsi tips macamana cara untuk menjana sedikit pendapatan melalui internet. Sebenarnya banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan sedikit wang saku semasa melayari internet, antaranya ialah dengan berkongsi kempen dengan kawan-kawan anda.

Snapshot_20110824_3

Salah satu platform yang digunakan untuk menjana pendapatan ini ialah Churp-churp. Mengapa saya begitu yakin dengan churp-churp? Sebabnya saya sudah banyak kali berurusan dengan pihak mereka untuk cashout. Walaupun agak lambat, namun yang pasti cek akan jua kita terima.

churp-churp

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Jadi tak mustahil untuk earning anda mencapai RM2000+++ [/pullquote]

Saya sudah 2 kali cashout hasil dari churp-churp ini dan tiada masalah timbul. Awal bulan seterusnya akan sampai la cek tersebut di rumah.

Hanya berkongsi kempen di media sosial facebook, twitter jugak mampu menjana pendapatan. Tanpa modal dan juga mudah. Tapi diingatkan kepada kawan–kawan supaya berkongsilah iklan secara berhemah. Jangan main tipu menipu, klik tak tentu pasal. Ayat lain yang dicakap, link lain pula yang keluar. Itu menipu namanya. Semoga kita jadi seorang perkongsi di media sosial yang berhemah.

Mugkin masih tertanya-tanya macamana kempen di churp-churp, berikut adalah antara kempen yang sedang berlangsung sekarang.

Kempen pencarian bakat untuk Segmen Johara pagi Era, jika anda berbakat, anda patut sertai kempen ini. (klik untuk melihat kempen ini)

Kempen khidmat sosial bersama Lifebouy Malaysia semperna raya ini. (klik untuk melihat kempen ini) 

Apepun kongsilah dengan berhemah dan mengikut apa yang digariskan oleh pihak mereka. Jangan nak cepat kumpul earning sampaikan segala pantang larang dalam urusan perniagaan tidak dihiraukan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?

Jadi tak mustahil untuk earning anda mencapai RM2000+++ 

Churp2

Apepun selamat berkongsi kempen dan semoga berjumpa lagi. 🙂

Jom turut sama dalam komuniti churp-churp ini. Klik link untuk mendaftar 

AM: Tunggu masa untuk cashout kali ketiga pula.. Sabar dan sabar..

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

48 thoughts on “Earning RM2064.12 Melalui Churp-churp Adalah Mustahil?

  • wah banyaknya. kalau aku share sapa2 pun mcm grup klik2, tak sampai camtu. ada unsur paksa rela ke? huhuhu

    Reply
    • Tapi kalau korang share dekat group klik2 tuh, Klik sejuta kali pun memang tak dikira tau.. Satu jer dikira. Kalau kamu klik iklan si A, then klik iklan sama si B, memang iklan si A je diterima. Tak berbaloi la dengan cara sebegituh. Share jer bebaik 🙂

      Reply
  • perghhhhhhhhhhhhhhhhhh! terbaik mirrrrr…. kehepsi pliss 😀

    Reply
  • hebat baq hang..ohhoo..berapa lama dapat earning gitu?sebulan?

    Reply
    • Menang kontest diorang buat la bro. Dapat hadiah 2K. Xde maknanya sharing nak dpt banyak nih

      Reply
      • terjawab juga soalan yg bermain di mindaku ini…terbaiklah bro!

        menang 2k tuh….fuh!

        Reply
  • Dapat income dari Churp Churp lebih Rm2000.. banyak tu… Tahniah…

    Reply
    • Aloh, xde makna sabarnya. ni menangk ontest diorang la bro. Hadiah 2K

      Reply
  • Sohoque

    Perrrgghhhh. Lu mmg seorg yg sambar bro. Aku rm100 pun aku dash cash out. Duit duduk DLM turn x brkembang. Baik wat keluar

    Reply
    • Hujung bulan ni memang kena cash out dah nih.. Pokai den ni hah

      Reply
  • Mieya Atiera

    Pergh.. Masyuk!

    Banyak gilerr.. Pakai Mandrem apa nie? hihi gurau je. Ada tips ke nak dapat earning macam tu?
    Sharing is caring 🙂

    Reply
  • serius terperanjat tgk income tu, bukan sikit tapi banyak tu…bila la nak banyak macam tu..

    Reply
    • Tunggu hujung bulan baru cashout, kalau cashout sekarang pun lambat jugak dpt nanti..

      Reply
  • banyaknya…sy yg dah 3 kali cash out baru 3 ratus lebih..x tahan simpan lama2… cukup je terus cashout

    Reply
    • Sabar bro sabar..hehehe.. Saya pun rambang mata jugak kalau banyak-banyak nih

      Reply
  • kalau sharing dapat 2k..peh..memang gua tabik spring kat lu bro. so dah cash out belum?

    Reply
    • Belum.. Tunggu hujung bulan la.. Cashout sekarang pun lambat jugak dapat nanti.

      Reply
  • Oh menang contest rupanya. Jadi untuk earning biasa kira mustahil la yer

    Reply
  • Inilah ahsilnya kalau kita share dengan berhemah,memang murah rezeki

    Reply
  • Wah…rezeki CC yang memang masyuk…dan info yang menarik…betul, sikit2 lama2 jadi bukit…yg penting share dengan berhemah..

    Reply
  • best laaaa.. sharing dan dapat hadiah ni… berbaloi dengan usaha bro…

    Reply
  • fuyoh.
    alhamdulillah, rezeki datang bergolek hasil tolak lori tuh, hehe
    keep it up, moga terus sukses

    Reply
  • Pernah sekali cash out ChurpChurp. Selepas itu agak payah untuk dapat earning. 🙂

    Reply
    • Bila tengok earning kosong tu memang susah nak mula balik kan..

      Reply
  • banyak tu, berpinau mata tgk..haha, belanja la bro..haha. Tahniah!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *