Earning RM2064.12 Melalui Churp-churp Adalah Mustahil?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Hari ini saya ingin berkongsi tips macamana cara untuk menjana sedikit pendapatan melalui internet. Sebenarnya banyak cara yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan sedikit wang saku semasa melayari internet, antaranya ialah dengan berkongsi kempen dengan kawan-kawan anda.

Snapshot_20110824_3

Salah satu platform yang digunakan untuk menjana pendapatan ini ialah Churp-churp. Mengapa saya begitu yakin dengan churp-churp? Sebabnya saya sudah banyak kali berurusan dengan pihak mereka untuk cashout. Walaupun agak lambat, namun yang pasti cek akan jua kita terima.

churp-churp

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]Jadi tak mustahil untuk earning anda mencapai RM2000+++ [/pullquote]

Saya sudah 2 kali cashout hasil dari churp-churp ini dan tiada masalah timbul. Awal bulan seterusnya akan sampai la cek tersebut di rumah.

Hanya berkongsi kempen di media sosial facebook, twitter jugak mampu menjana pendapatan. Tanpa modal dan juga mudah. Tapi diingatkan kepada kawan–kawan supaya berkongsilah iklan secara berhemah. Jangan main tipu menipu, klik tak tentu pasal. Ayat lain yang dicakap, link lain pula yang keluar. Itu menipu namanya. Semoga kita jadi seorang perkongsi di media sosial yang berhemah.

Mugkin masih tertanya-tanya macamana kempen di churp-churp, berikut adalah antara kempen yang sedang berlangsung sekarang.

Kempen pencarian bakat untuk Segmen Johara pagi Era, jika anda berbakat, anda patut sertai kempen ini. (klik untuk melihat kempen ini)

Kempen khidmat sosial bersama Lifebouy Malaysia semperna raya ini. (klik untuk melihat kempen ini) 

Apepun kongsilah dengan berhemah dan mengikut apa yang digariskan oleh pihak mereka. Jangan nak cepat kumpul earning sampaikan segala pantang larang dalam urusan perniagaan tidak dihiraukan. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?

Jadi tak mustahil untuk earning anda mencapai RM2000+++ 

Churp2

Apepun selamat berkongsi kempen dan semoga berjumpa lagi. 🙂

Jom turut sama dalam komuniti churp-churp ini. Klik link untuk mendaftar 

AM: Tunggu masa untuk cashout kali ketiga pula.. Sabar dan sabar..

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

48 thoughts on “Earning RM2064.12 Melalui Churp-churp Adalah Mustahil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge