Escape- Hiburan di Mana Jua

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca budiman sekalian. Selamat Hari Malaysia buat semua warganegara Malaysia yang tercinta sekalian. Tak sangka sudah 50 tahun kita hidup dalam negara Malaysia yang aman permai dengan pelbagai kaum dan bangsa didalamnya ini.

Baiklah pada kali ni saya ingin bercerita kepada anda semua mengenai satu lagi aplikasi hebat yang dicipta pada abad ini untuk kegunaan kita semua. Semua tahu akan kehidupan harian kita yang sibuk sehinggakan tiada masa untuk menonton filem di rumah atau di panggung wayang. Namun kini tidak lagi dengan adanya aplikasi hebat ciptaan Celcom ini. Aplikasi hebat ini diberi nama Escape.

Escape itu apa? Mungkin semua telah melihat promo Escape ini di kaca televisyen anda bukan? Mari sini saya ceritakan lebih lanjut mengenai Escape ini. Escape merupakan sebuah aplikasi untuk menonton filem dari pelbagai genre. Ada bergenre aksi, komedi, cinta, dan banyak lagi. Tidak hanya filem dari Hollywood, ada jugak dari Bollywood, Korea, Indonesia, filem tempatan dan macam-macam pilihan lagi. Memang banyak dan menarik untuk ditonton.

[notice]

Sebab musabab kena kalian perlu mencuba Escape:

1- bayaran hanya semurah 80 sen sejam. Murah bukan?

2- Dapat menonton dimana-mana sahaja.

[/notice]

 

Sebab kenapa tak perlu TV adalah kerana ia sesuai untuk ditonton di laptop, tablet dan juga telefon pintar. Tak kiralah telefon pintar anda Android, iOS, MacOS ataupun Windows.

Baiklah jom kita tengok cara-cara untuk menggunakan Escape ini.

Daftarlah di ESCnow.com

Daftarlah di ESCnow.com sekarang

Pilih cara untuk sign-in. Guna email atau Facebook

Pilih cara untuk masuk samaada melalui email ataupun Facebook

escape5

Dan seterusnya akan keluar ruangan sebegini. Anda perlu isi segala maklumat yang dipohon dan paling penting sekali anda perlu ada nombor CELCOM. Ini kerana kod keaktifan akan dihantar kepada nombor Celcom tersebut.

escape6

Selepas menerima kod pengaktifan di telefon bimbit anda, masukkan kedalam kotak ini dan tekan buatang ‘Hantar’.

escape7

Yeah! Siap sudah dan bersedialah untuk menonton di mana jua tak kira masa filem kegemaran anda.

escape3

 

Nak muaturun di telefon pintar anda juga boleh ya. Cari sahaja kata kunci ESCnow di Play Store dan muatturunnya serta merta. Mudah bukan?

escape2

Hanya perlu bayar untuk menontonnya..

escapeSekarang dengan adanya akaun ESCAPE, anda bebas menonton di mana sahaja. Wow! Sekarang hidup anda lebih mudah dengan hiburan dihujung jari sahaja.

Ayuh muatturunnya sekarang dan nikmati hiburan tanpa henti hanya di hujung jari.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

8 thoughts on “Escape- Hiburan di Mana Jua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge