September 22, 2023
Hal-hal Semasa

GTMobile, Telefon Pintar Pelbagai Fungsi

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai telefon yang terbaru dalam pasaran Malaysia iaitu GTMobile.

Mungkin semua belum cukup kenal dengan telefon ini, namun untuk pengetahuan anda telefon ini amatlah terkenal di Singapura kerana telefon ini sememangnya dicipta di sana dan pusat pengeluaran serta ibu pejabat mereka juga di sana. Dengan mengambil kira pelbagai faktor, akhirnya GT Mobile mengambil langkah untuk memasuki pasaran Malaysia ini.

 Saya cukup teruja untuk menggunakan telefon ini, masakan tidak teruja jikalau telefon ini dilengkapi dengan segala bentuk kemudahan yang ada unutk kegunaan para dewasa seperti saya ini. Almaklumlah pada zaman sekarang, dalam telefon itu sendiri terkandung segala jenis aplikasi serta kemudahan yang ada untuk digunakan seharian.

Jadi jom saya ingin kongsikan serba sedikit mengenai telefon pintar GTMobile Model GT-888 ini.

Jadi, apa yang boleh saya katakan, setelah beberapa minggu menggunakan GTMobile ini, saya cukup berpuas hati dengan spesifikasi telefon ini.

Jom berGTMobile bersama kami?

 

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “GTMobile, Telefon Pintar Pelbagai Fungsi

  • Menarik jugak GT Mobile ni… Boleh dipertimbangkan untuk HP yang akan datang…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *