Harum Malam Buat Sang Puteri

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Apa khabar semuanya? Semoga berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Dan buat kali ini saya amirnawawi akan berkongsi sedikit dengan anda semua tentang satu produk kecantikan dalaman untuk wanita ini.

Chuppsss! Lelaki juga digalakkan baca entri ini ya. Jangan ingat produk untuk wanita hanya wanita yang perlu baca, ini kerana produk ini sesuai untuk isteri dan ibu anda wahai si lelaki sekalian. Oh!

Baiklah produk yang saya ingin kongsikan kepada anda semua ialah produk Harum Malam. Ewahhh.. Apa itu produk Harum Malam? Sabaq jap neh, meh cek kongsikan dulu masalah penyebab bau badan nih,.. Eh tetiba keluar pasal bau badan ni ape hal? tak kesah la, baca dulu sampai habis..

harum malam 4

[notice]Penyebab peluh berbau antaranya ialah kurangnya penjagaan kebersihan tubuh, terdapat kesan peluh yang tidak mengewap dan melekat pada badan, suka mengambil makanan yang mempunyai kalori tinggi, tekanan yang merangsang emosi negatif seperti kecemasan, gelisah, stress dan kemarahan akan mengaktifkan kelenjar peluh dan menguatkan bau tubuh yang tidak menyenangkan.[/notice]

harum malam 2

Dah baca habis? Nah berikut adalah penyelesaian untuk masalah bau badan tersebut. Solusinya ialah

HARUM MALAM!

harum malam 1

[important]Harum Malam mengandungi ramuan khas untuk menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Harum Malam juga diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani bau badan. Jika diminum 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita.[/important]

Waduh-waduh, itu sahaja ka khasiat Harum Malam? Jangan khuatir ibu-ibu bapa-bapa sekalian. Yuk saya terangin lagi apa kelebihannya yang lain. Sabar dong sabar.. Waduh udah bisa ngomong Indonesia gue…

============================================================================

ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM…

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.

2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.

3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.

4. Melegakan panas badan.

5. Menegangkan payudara.

6. Memulihkan rasa rapat.

7. Mengencang otot kewanitaan.

8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.

9. Menambah keharmonian suami isteri.

10. Menyihatkan rahim.

11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.

=========================================================================

Sudah berpuas hati? Sememangnya akan berpuas hati dong dengan produk hebat ini. Harum Malam, supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh. Semestinya yang terbaik untuk semua.

Jom para wanita sekalian, tawan pasangan anda dengan bau-bauan yang enak dari diri anda. Jangan biarkan pasangan anda jemu dan tidak berselera dengan anda. Baiki diri dari luar dan juga dalam agar dapat menambah lagi keintiman dalam hubungan rumah tangga..

harum malam 3

Ewah! Dah melalut jauh dah aku nih. Pastikan anda mencuba  sebotol sekarang, hanya RM33 sahaja bagi semenanjung dan RM39 bagi Sabah & Sarawak(tanpa kos pos). RM40 untuk semenanjung dan RM45 untuk Sabah Serawak (termasuk pos).  Beli 3 RM100 untuk sebulan(SM) dan RM110 (SS). Siap free postage lagi kalau beli 3 botol.

Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan, silalah berhubung melalui pages facebook dibawah. Dijamin layanan yang diterima tiptop..

https://www.facebook.com/masalahwanita

AM: Arjuna Secret pun best kalau dapat mencuba ni 🙂

 

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

16 thoughts on “Harum Malam Buat Sang Puteri

Leave a Reply

Your email address will not be published.