Hujung Minggu yang Maksimum! Blogger Time..

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua pembaca yang budiman sekalian. apa khabar anda semua? Semoga semuanya sihat sentiasa.

Hujung minggu hampir tiba! Yeah dan saya tidak sabar rasanya untuk berhujung minggu kali ini. Ini kerana hujung minggu ini saya akan pulang ke rumah kakak saya di Cheras! Oh bukan selalu saya turun ke KL ini. Padahal Kuantan dan KL tu hanya 2 jam setengah perjalanan denga bas sahaja. hehe

[pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”30%”]2 jemputan yang saya terima iaitu dari syarikat besar Air Asia dan juga KFC Malaysia[/pullquote]

Namun apa yang mejnadikan hujung minggu saya pada kali ini lebih menarik ialah dengan adanya gathering seta press conferences dari pelbagai pihak .Saya tidak kesah pun sebelum ini press conference atau apa-apa, namun kali ini memandangkan saya mendapat jemputan dan kebetulan saya berada di sana, jadi saya merelakan diri untuk menghadirinya.

air asia

Pada hari Jumaat petang, 2 jemputan yang saya terima iaitu dari syarikat besar Air Asia dan juga KFC Malaysia. Oh yeah! memang dua-dua event makan-makan. Memang feveret aku la kalau makan-makan nih.

Dan event hari kedua adalah Majlis pelancaran Video Brosur.

video Brosur

Yang ini pastinya ramai kawan-kawan blogger yang akan hadir. Oh! rindunya nak berjumpa ramai-ramai sambil berborak. Gonna miss that old moment.

Semoga semua perancangan berjalan lancar. sebebanrnya saya naik ke KL minggu ini nak ambik printer jer. Nak ambik printer kat rumah dan bawa ke universiti saya ini. susah weh takde printer ini.

AM: Tak sabar menanti hari esok…

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

17 thoughts on “Hujung Minggu yang Maksimum! Blogger Time..

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge