Jualan Hebat Semperna Ulangtahun ke-4 Lazada

Happy Birthday Lazada!

lazada 4

 

Hi! Salam sejahtera buat semua para pembaca sekalian. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah pada entri kali ini saya ingin kongsikan kepada anda semua apa yang menarik di Lazada.

Semua sudah tahun bahawasanya Lazada membawa satu impak yang baharu dalam revolusi online shooping di Malaysia. Mana tidaknya, boleh dikatakan setiap orang di Malaysia pernah melayari laman web ini dan membuat pembelian. Saya juga tidak terlepas! Baru sahaja tadi saya telah membuat pembelian di sini. Bagaikan ada satu tarikan magnet yang kuat yang tidak mampu saya elakkan. Mula-mula memang window shopping, tetapi akhirnya tertewas.

What I order yesterday. Still pending. Oh!
What I order yesterday. Still pending. Oh!

Untuk makluman semua, pada 15 Mac nanti merupakan ulangtahun ke-4 Lazada. Oh! Tidak sangka pula yang cepat sungguh masa berlalu. Masih saya ingat lagi iklan lazada pada awal kemunculannya di Malaysia. Sekarang sudah masuk tahun ke 4 sudah. Dahulu masa di universiti pun memang saya pembeli setia di Lazada.

Sebagai seorang pengguna setia Lazada, saya ingin berkongsi dengan anda semua apa yang istimewanya Lazada ini. Walaupun saya pasti banyak di antara anda yang sudah tahu akan hal ini. Semperna ulangtahun ke 4, saya akan berikan 4 istimewa kenapa mesti Lazada.

1.Terdapat Pelbagai Produk di Hujung Jari

Semua sedia maklum yang Lazada bagaikan one stop centre untuk kita semua. Terdapat pelbagai barangan yang boleh didapati di sini. Tak kiralah alatan kecil ataupun besar, barangan bayi, dewasa, lelaki, perempuan semua ada di sini. Saya biasanya kalau shooping di sini akan buat perbandingan dulu harga di sini dan tempat lain.Tapi pastinya di sini lebih murah. Saya biasanya beli barangan elektronik dan juga pelbagai barangan lain di sini.

lazada capture

2.Pelbagai Promosi Mengikut Musim

Malaysia merupakan negara yang berbilang kaum. Pelbagai perayaan diraikan dalam keharmonian di sini. Dengan kepelbagaian perayaan ini jugalah banyak pihak yang melakukan sales habis habisan termasuklah Lazada. Raya Aidilfitri pun ada sale, Raya Cina pun ada sales, dan banyak lagilah. Termasuk juga Merdeka Sales dan sebagainya. Yang akan datang 2 3 hari lagi adalah sales ulangtahun Lazada. Pastinya ditunggu-tunggu sebab sales pastinya meletup.

Birthday sale- Coming soon!
Birthday sale- Coming soon!
3.Servis yang Cekap dan Cepat

Satu yang saya suka pasal Lazada adalah servisnya yang superb. Pernah juga dahulu ada sedikit kesalahan dalam penghantaran, namun proses refund mereka cukup pantas. Penghantaran pun memang terbaik. Ini kerana apa yang pelanggan mahu bila online shooping adalah kepantasan! Kepantasan barangan untuk sampai ke tangan pembeli. Kalau ada 24 hour cash on delivery memang bagus. Hari ini order, esok barang dah sampai. Tapi kalau international deal itu ambil masa sedikit kerana barangan dihantar dari luar negara.

4. Tambahan Diskaun untuk Pengguna

Ini yang paling best! Wohoo.. Tahukah anda yang bila sesuatu sales tu harga barang memang rendah sangat. Sebabnya para merchant dah bagi diskaun yang memang menarik. Tapi anda tak tahu yang anda boleh dapat lagi rendah daripada itu dengan baucer. Yes! If you use voucher, you can get that item cheaper. My friends always ask me to buy something at Lazada. They said if I buy, the price more chepaer. You think I have scandal with Lazada heh? Ini adalah apa yang saya buat selama ini. Gunakan kod baucer. Save on your online shopping with a Lazada voucher. This is what I always do, now I share with all of you the secret. Save money with Vouchercodes Malaysia. Sekarang anda boleh shooping sendiri di Lazada. Don’t ask me anymore ya? hahaha

Salah satu baucer yang boleh digunakan
Salah satu baucer yang boleh digunakan

 

Itu sahaha 4 fakta menarik tentang Lazada. Yang bab guna baucer tu anda patut amalkan kerana lebih penjimatan belanja dalam talian dengan baucer Lazada. Mana nak dapat baucer tu pun saya dah kongsi. Jom jimat lebih duit anda dengan Vouchercodes Malaysia. Jadi pandai-pandailah anda guna sendiri. Sebenarnya online shooping ini menyeronokkan. Di samping tak payah bersesak-sesak, lebih banyak pilihan untuk kita pilih. Jadi pilihlah yang terbaik.

Tak sabar menunggu 13 Mac ini, sebab banyak lagi benda nak beli. Anda dah buat list barang yang anda mahu?

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

4 thoughts on “Jualan Hebat Semperna Ulangtahun ke-4 Lazada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge