«

»

Jan 04

Katakan Sesuatu Tentang Video Ini

Aku dah lama tak update blog, jadi untuk mengubat kerinduan kalian terhadap tulisan aku di blog ini (perasan 😛 ), aku hadiahkan anda dengan satu video ini.

Ini adalah kali pertama aku menemuramah orang. Perasaan segan tu ada tapi berjaya dikawal dengan sebaiknya 🙂

Makcik-makcik dan pakcik ni plak malu-malu bila aku temuramah diorang..hehe3

Apepon, tinggalkan sepatah dua komen untuk pembaikian dimasa hadapan.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AM: Rasanya perlu pembaharuan lebih lagi dalam penulisan blog.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

Skip to comment form

  1. paihujey

    kualiti bunyi kurang elok..harap dapat diperbaiki pada masa hadapan..
    paihujey baru jer tulis pasal..Perkara Yang Tidak Diingini Bila Berblogwalking

    1. amirnawawi

      Wokeh! nanti aku balik kelate, koti gi ambik video sekali deh. tapi bahagian editing tu aku serah ko mung.. Amacam? Ada setuju?

      1. paihujey

        orait..beres jah..bisa diatur..
        paihujey baru jer tulis pasal..Mama !!! Hantu Pocong

        1. amirnawawi

          Tapi nok gi ambik video mano? Any best place at kelantan? share with me..

  2. kimmie

    ni mesti video utk KR1M apa kata anda kan…:)

    kualiti suara kurang sikit, boleh diperbaiki..teruskan usaha
    kimmie baru jer tulis pasal..Voucher RM200 untuk Pelajar IPTA

    1. amirnawawi

      rakam guna kamera phone jer kot..huhu3
      Sebab tu sound kurang elok sket. 🙂

  3. titan

    rajin plak buat temuramah ni ye. hehe..
    titan baru jer tulis pasal..Pertandingan Pengalaman Kena Denda di Sekolah

    1. amirnawawi

      Tak de kerja bro…huhuhu3

  4. A'iyn Raidah

    wah ..gud luck k..amirnawawi.suka la style kamu temuramah orang..nampak relaxs je,amirnawawi ada peluang nak menang ni..hehe

    1. amirnawawi

      Amin.. doakan Amir menang ya.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge