February 23, 2024
Lain-Lain

Kau Beli Kat Mana Kamera Murah Tu?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua yang berada diluar sana yang sedang membaca blog saya yang tidak seberapa ini. Pada entri kali ini saya ingin berkonsi dengan anda semua mengenai di mana saya membeli sebuah kamera dengan harga RM67.50.

Saya bukanlah seorang photographer profesional yang memerlukan kamera yang berharga ribu-ribu. Cukuplah yang simple dan mudah untuk dibawa kemana-mana. Dan dengan itu saya telah membeli sebuah kamera Kogan.

kogan

Dengan kapasaiti 8MP, saya rasa cukup berbaloi sudah dengan harga tersebut Kamera ini cukup ringan dan mudah untuk saya bawa kemana-mana. Harga asalnya  adalah RM399 dan diberi diskaun oleh pihak Lazada sebanyak 78%, jadi harga jualan di Lazada adalah RM99.

Tidak cukup dengan itu, setelah menambah LazadaMy di Kakao talk, Saya mendapat voucher sebanyak RM35. Namun voucer ini boleh digunakan jika pembelian melebihi RM100. Jadi saya tambah lagi satu powerbank harga RM11. Jadi jumlahnya RM110.

RM110 dan ditolak RM35 jadilah RM75 untuk sebuah kamera digital video dan sebuah powerbank. Delivary percuma pulak tuh.. haha. Bijak tak saya membeli?

Ramai yang tak percaya saya cakap beli dengan harga RM67.50

Kogan FB Kogan iNsta

 

Dan yang buat ramai tertanya-tanya kat facebook dimana saya membeli kamera ini boleh lah jenguk di link ini. Selamat membeli, Kalau berkenan belilah, kalau tak berkenan, tak payah beli.

 

( pastikan anda add Lazada My di Kakao Talk dan dapatkan vaucher Rm35)

Kogan

Klik Di Sini Untuk Pembelian 

Tekan banner dibawah  untuk pembelian pantas

Lazada Malaysia

AM: Belum sempat nak explore kamera murah nih.. Busy sangat sekarang.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

28 thoughts on “Kau Beli Kat Mana Kamera Murah Tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *