November 29, 2023
Hal-hal SemasaHiburan

Ke Manchester bersama #DASHINGgoesMANCITY

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog yang budiman sekalian. Pada netri kali ini ingin saya kongsikan dengan anda semua mengenai peluang untuk anda ke Manchester untuk menyaksikan perlawanan Manchester City di Stadium Etihad melalui #DASHINGgoesMANCITY.

Untuk makluman semua, para pemenang peraduan ini iaitu seramai 20 orang akan bertandang ke united kIngdom untuk melihat sendiri aksi Manchester City menentang Arsenal di Stadium Etihad. Pengalaman sekali umur hidup ini juga akan memberikan lagi makna apabila pemenang diberika tempat duduk VIP dan berpeluang bertemu dengan para pemain Machester City.

dashingMC_A4 (FA)

Cara untuk memenangi peraduan ini cukup mudah. Beli mana-mana barangan Dashing ataupun Elite dan hantarkan SMS ke 36266. Hantarkan seperti berikut (DASHING)<>(Tarikh resit)<>(Jumlah pembelian produk DASHING)<>(nombor kad pengenalan)<>(Nama).  Sebagai contoh: DASHING 310814 RM5.10 880808105599 Adam Affendi.

Peraduan ini berlangsung dari1 Ogos sehingga 26 Februari 2015 akan datang. Jadilah antara 20 pemenang bertuah yang dapat merasai pengalaman sekali seumur hidup ini.

Sehubungan dengan itu,vpada 23 Oktober yang lepas telah diadakan majlis pratonton media Trofi kejuaraan Liga Perdana Barclays dan Piala Capital One di Sunway Pyramid. Manchester City dengan kerjasama rakan dari Malaysia iaitu DASHING dengan bangganya membawakan kedua-dua piala berprestij ini ke Malaysia dengan Etihad Airways.

Barcalays Premier League Trophy Capital One Cup Trophy

Antara tetamu kenamaan yang hadir pada majlis berkenaan adalah Mr. Sriram Krishnamurthy – COO Wipro Unza, Ms.Pan Choi Yen -General Manager Marketing, Wipro Unza;  Mr. Rishi Pahwa – Marketing Manager- Dashing, Mr. Stephan Cipelik MCFC Asia Regional Manager and Mr Camm Mustapha, Etihad Airways Sales Manager for Malaysia.

Dashing

Untuk maklumat lanjut berkenaan hal ini bolehlah berkunjung ke facebook rasmi Dashing iaitu di Facebook.com/dashingformen ataupun menggunakan hashtag #DASHINGgoesMANCITY

AM: Alangkah bertuahnya kalau dapat bersama-sama ke sini.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

3 thoughts on “Ke Manchester bersama #DASHINGgoesMANCITY

  • Ho ho best kalau samapi boleh bersalaman dengan pemain.

    Reply
  • Ini peluang menarik… Peminat Manchester City kena rebut peluang keemasan ini… 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *