May 18, 2024
Hal-hal Semasa

Kepentingan Telefon Pintar Dalam Blogging

Kepentingan Telefon Pintar Dalam Berblogging

Assalamualaikum dalam salam sejahtera diucapkan kepada semua yang membaca blog saya ini. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluaga tercinta hendaknya.

Baiklah pada entri kali ini ingin saya kogsikan segan anda semua mengenai kepentigan telefon pintar dalam aktiviti berblog. Semua sedia maklum yang blog adalah salah satu medium terpenting dalam penyebaran maklumat. Jadi kepantasan diperlukan dalam aktiviti ini.

wpid-screenshot_2014-12-24-05-02-21.png
Taip entri guna telefon pintar

 

Semua sedia maklum, menaip memerlukan kepantasan jari mencari abjat-abjat. Oleh itu gadget yang bersesuaian diperlukan. Ramai yang suka kemaskini blog menggunakan komputer, namun kompurer amatlah besar dan sukar dibawa di mana-mana. Jadi penyelesaian yang terbaik adalah telefon pintar.

wpid-screenshot_2014-12-24-05-06-12.png

Menggunakan telefon pintar dalam aktiviti mengemaskini blog adalah salah satu cara terbaik. Mudah dan senang dibawa dimana-mana sahaja. Tidak memerlukan ruang yang besar. Easy and convenient bak kata orang putihh

Approve komen pun boleh
Approve komen pun boleh

Apapun pilihlah cara yag sesuai untuk aktiviti mengemaskini blog anda. Bagi saya saya lebih suka gunakan telefon kerana saya boleh menaip sambil berbaring. Sebelum tidur pun masih boleh menaip..hehe

AM: Telefon pintar atau menggunakan komputer, yang mana pilihan anda?

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

13 thoughts on “Kepentingan Telefon Pintar Dalam Blogging

  • Aku lebih suka update blog guna laptop.. Guna phone agak lambat nak menaip.. Guna phone untuk baca blog kawan2 je..

    Reply
    • Oh! Saya pula lebih senang menaip pakai phone. Dah terbiasa bermesej. Kalau blogwalking prefer pakai laptop.. terbalik pula kita 🙂

      Reply
  • Kalau kat rumah, memang aku lebih prefer guna desktop. If ada event kat luar rumah, memang aku suka guna mobile. tapi macam tak puas ah. haha

    ASAL DAH WARNA PINKK?

    Reply
  • Selalunya guna laptop/pc ja kalo nk update blog.. X pernah lagi guna nfon. Selalu guna nfon asyik typo ja.. hahaha

    Reply
  • Susah pulak rasa nak pakai mobile sebab nak upload gambo2… hehe. tapi boleh dicuba juga nanti..

    Reply
    • Eh, mobile la senang upload gambar. lepas snap terus blh upload. 🙂

      Reply
  • aku lebih suka update kat laptop lebih selesa dan ada kepuasan berbanding guna hp yang agak limited.

    Reply
  • Saya lebih prefer membaca blog menggunakan komputer berbanding telefon pintar…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *