Kepentingan Telefon Pintar Dalam Blogging

Kepentingan Telefon Pintar Dalam Berblogging

Assalamualaikum dalam salam sejahtera diucapkan kepada semua yang membaca blog saya ini. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluaga tercinta hendaknya.

Baiklah pada entri kali ini ingin saya kogsikan segan anda semua mengenai kepentigan telefon pintar dalam aktiviti berblog. Semua sedia maklum yang blog adalah salah satu medium terpenting dalam penyebaran maklumat. Jadi kepantasan diperlukan dalam aktiviti ini.

wpid-screenshot_2014-12-24-05-02-21.png
Taip entri guna telefon pintar

 

Semua sedia maklum, menaip memerlukan kepantasan jari mencari abjat-abjat. Oleh itu gadget yang bersesuaian diperlukan. Ramai yang suka kemaskini blog menggunakan komputer, namun kompurer amatlah besar dan sukar dibawa di mana-mana. Jadi penyelesaian yang terbaik adalah telefon pintar.

wpid-screenshot_2014-12-24-05-06-12.png

Menggunakan telefon pintar dalam aktiviti mengemaskini blog adalah salah satu cara terbaik. Mudah dan senang dibawa dimana-mana sahaja. Tidak memerlukan ruang yang besar. Easy and convenient bak kata orang putihh

Approve komen pun boleh
Approve komen pun boleh

Apapun pilihlah cara yag sesuai untuk aktiviti mengemaskini blog anda. Bagi saya saya lebih suka gunakan telefon kerana saya boleh menaip sambil berbaring. Sebelum tidur pun masih boleh menaip..hehe

AM: Telefon pintar atau menggunakan komputer, yang mana pilihan anda?

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

13 thoughts on “Kepentingan Telefon Pintar Dalam Blogging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge