Koleksi Nasha Hannah oleh Muslim Flava

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua para pembaca blog yang budiman semua. Semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Selamat berpuasa juga saya ucapkan kepada pembaca yang beragama islam. Semoga kita lalui bulan Ramadan ini dengan mendapat keberkatan dariNya. Baiklah dalam entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai salah satu koleksi tudung yang sedang hangat dipasaran sekarang iaitu Nasha Hannah by Muslim Flava.

Untuk makluman semua, saya telah pergi ke My Little Me Showcase di MATRADE pada beberapa minggu lepas. Terdapat banyak koleksi yang dipamerkan. Namun apa yang menarik perhatian saya adalah koleksi Nasha Hannah by Muslim Flava ini. Mana tidaknya koleksi sedondong antra dewasa dengan si cilik pastinya menarik perhatian yang melihatnya.

Muslim Flava 5

Muslim Flava 6

Muslim Flava 7

Muslim Flava 8

Menarik bukan antara koleksi yang dipamerkan pada hari kejadian? Jom kita saksikan pula sedikit sebanyak apa yang ada dalam koleksi Nasha Hannah ini

Muslim Flava 3

Muslim Flava 2

nasha 2

nasha 3

nasha

Menarik bukan koleksi tudung keluaran nasha hannah ini kan? Saya kalau ada anak perempuan konfirm saya akan beli dan hadiahkan kepadanya. Manis dan bergaya betul memakai Nasha Hannah ini.

Berikut pula merupakah Puan Sheri iaitu pemilik koleksi tudung Nasha Hannah ini

Muslim Flava

Muslim Flava 4

Untuk sesiapa yang berminat untuk mendapatkan koleksi tudung yang menarik ini bolehlah ke menghubungi salah satu medium mereka seperti di bawah:

Insta/FB: @muslimflava

@nashahannah_by_muslimflava

Telefon: 018-3177340/ 0126371723

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Koleksi Nasha Hannah oleh Muslim Flava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *