November 29, 2023
Hiburan

Lentik Dara Dan Elly Mazlien

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah dalam entri kali ini saya ignin kongsikan keoada anda semua mengenai produk Lentik Dara dan juga duta rasmi mereka iaitu Elly Mazlien.

Semua sudah sedia maklum bahawasanya Elly Mazlien ataupun lebih dikenali sebagai Kak Lina Pom Pom merupakan salah seorang selebriti yang menjadi ikutan ramai di Malaysia ini. Dengan pembawakan yang sentiasa ceria menjadikan beliau seorang yang disenangi oleh sesiapa sahaja, Oleh yang demikian, beliau dilantik menjadi duta kepada produk yang sedang laris di pasaran iaitu produk Lentik Dara.

Untuk makluman semua, produk Lentik Dara ini telah dilancarkan secara rasmi pada 10 Oktober 2017 yang lepas. Produk ini secara rasminya berada di pasaran selama 1 tahun lamanya dan mendapat sambutan yang luar jangka.

Untuk makluman, produk Lentik Dara merupakan himpunan makanan sunnah seperti kurma, madu dan delima serta digabungkan dengan kolegen ikan salmon dan acai beri bagi menghasilkan kecantikan luaran dan dalaman. Cara penggunaaan produk ini juga senang dan mudah. Hanya perlu tuang dan minum sahaja.

Produk Lentik Dara

Produk ini juga sesuai digunakan oleh sesiapa sahaja tak kira lelaki ataupun wanita. Nama sahaja Lentik Dara tapi sang teruna, lelaki juga boleh gunakannya ya. Jangan bimbang. Dicipta khas untuk yang sibuk kerana pihak Ayden Rizqi Empire memahami bahawasanya kini ramai yang sibuk dalam urusan harian. Jadi penggunaan suplemen yang mudah sebegini amatlah diperlukan dalam aktiviti seharian.

Pn Wan Ifa , Pengasas Lentik Dara

Sempena dengan majlis ini juga, Pn Wan Ifa iaitu Pengasas Lentik Dara memperkenalkan Kak Lina sebagai duta rasmi produk. Ini adalah kerana Kak Lina mempunyai pakej lengkap untuk menjadi seorang yang bertepatan dalam membawakan imej produk Lentik Dara ini. Puan Ifa juga berharap agar dengan adanya produk ini dapat memberikan manfaat dan menambah nilai kehidupan kepada penggunanya.

Kak Lina ketika ditemubual oleh para media.

Banyak testimoni dan maklumbalas yang positif telah diterima oleh pihak mereka mengenai keberkesanan produk ini. Jadi mereka amtlah gembira dan makin bersemangat untuk berkongsi kebaikan produk ini kepada semua. Produk ini sememangnya laku dan sedang hangat dipasaran. Dikatakan lebih 100,00 botol terjual sejak diperkenalkan. Dengan pasaran serata asia tenggara iaitu di Malaysia, Brunei, Indonesia, Singapura dan juga Thailand. Wah! Memang menarik ni.

Dengan sambutan yang amat mengalakkan, pihak Lentik Dara juga membuka peluang perniagaan kepada peniaga online yang berminat untuk maju berniaga bersama produk Lentik Dara ini. Untuk sesiapa yang ingin menjadi usahawan produk Lentik Dara ini bolehlah mengunjungi website seperti di bawah:

www.lentikdara.my

Untuk makluman tambahan, produk Lentik Dara ini boleh dimilki pada harga mampu milik iaitu RM75 untuk Semenanjung Malaysia manakala RM80 untuk sesiapa yang berada di Timur Malaysia.

Harga yang ditawarkan adalah berbaloi dengan khasiat yang terkandung dalam produk ini. Saya sendiri telah mencuba produk ini dan rasanya  sedap sekali. Tidak sama seperti produk yang telah ada dipasaran. Tekstur cecairnya yang smooth bila ditelan amatlah saya suka. Tidak rasa melekat dalam mulut seperti produk lainnya.

Apapun, buat anda yang berminat bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk ini di mana-mana medium di bawah.

Lentik Dara

Ayeden Rizqi Empire Sdn bhd

Excella Business Park,

Unit A-4-1, 4th Floor,

Jalan Ampang Putra,

Taman Ampang Hilir,

55100 Kuala Lumpur

Telefon: 03-42179300

Website: www.lentikdara.my

Selamat berlentik dara semua! Muahhh!

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Lentik Dara Dan Elly Mazlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *