Malas Kemaskini Blog! Satu Bala Buat Blogger

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua. Gempak tak tajuk itu? haha. kan dah kena tegur ngan senior sebab malas updated blog. Jadi mulai hari ini saya berjanji bla bla bla…

Kena perah idea jugak nih macamana untuk dapatkan momentum berblog seperti dulu ni. Kalau awal pembabitan dalam berblogging dulu, setiap hari, kekadang 2 3 entri sehari di publish. Sekarang nak publish seminggu sekali pun malas! Apapun kalau kalian perasan, mulai minggu lepas, entri blog ini dah pun keluar hari-hari. Satu peningkatan mungkin!

malas updated blog

Mungkin kena belajar lagi teknik dan pakah kontent yang perlu ada untuk satu penulisan entri itu. Saya kena belajar dan terus belajar. Terima kasih buat Sifu saya, Eyriqazz atas teguran itu..hehe.

 

 

AM; Kena ikut la teguran sifu kalau nak berjaya 🙂

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

21 thoughts on “Malas Kemaskini Blog! Satu Bala Buat Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge