Malu Nak Pergi Beraya Sebab Takde Baju Raya Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Bagaimana dengan persiapan raya? Sudah buatkah? Atau masih tercari-cari kedai yang kena dengan bajet?

“Malu nak pergi beraya sebab takde baju baru”

Alaaa jangan la macam tu saudara saudari semua. Raya kan setahun sekali. Masa inilah kita nak menggayakan pakaian yang baharu. Sempena hari kemenangan kita juga kan?

” Tak ada modal la nak beli :'( “

Alaa zaman sekarang saya tahu la yang ekonomi agak sedikit lembab. Tapi janganlah sampai tak nak sambut raya kan. Lagipun zaman sekarang ada tempat yang terbaik punya yang boleh kita shooping untuk membeli baju raya.

“Nak tahu kat mana? “

YFS Concept Store!

Yes, tepat sekali. Kenapa anda perlu shooping raya di YFS Concept Store adalah kerana di sini terdapat pelbagai pakaian yang menarik. Tak kisah la dari kanak-kanak kecil hingga dewasa. Dari persalinan lelaki hinggalah wanita.

Kali ini saya akan kongsikan kenapa tak perlu malu nak beraya tanpa baju baru sedangkan semua boleh dibeli di YFS Concept Store.

1.Pelbagai koleksi pakaian yang murah bermula dari RM20 sahaja.

Ya anda tak salah dengar. Dengan hanya RM20 anda dah boleh dapatkan baju baharu. Jadi tak perlu keluarkan modal besar untuk mendapatkan baju yang baru lagi cantik. Pilih sahaja yang berkenan di hati dan bayar.

Wah semurah RM20!
RM30 sehelai je untuk seluar jean!

2. Pelbagai Pilihan Dengan Design yang Menarik

Selain dari harga yang berpatutan, di YFS juga terdapat pakaian dengan pelbagai corak dan design yang menarik utnuk dipilih. Yang paling utama, design baru sentiasa disediakan bagi menggamit pelanggan untuk berbelanja di sini. Kau pasti pakai pakaian up to date punyerlah!

Antara warna yang akan menyerlahkan keyakinan untuk lelaki
Rambang mata nak pilih yang mana!
Apa kita kita cuba fesyen sebegini pada raya kali ini? Not bad juga kan?
Yang ini pun aku berkenan la. Betul-betul dilemma ni!
This one pun my feveret. Banyaknya pilihan.
Yang pasti latest design memang menarik untuk dipilih

3. Pakej Bundle Yang Cukup Mengujakan

Siapa tak telan air liur kalau hanya tambah RM20 untuk dapatkan pakaian ketiga? Cukup berbaloi oi untuk sambar segala tawaran yang mereka sediakan ini. Bukan hanya sehelai, nah 3 helai terus korang akan dapat. Tak ke gila tu?

3 untuk RM100 je. Tak berbaloi lagi ke tu?
RM20 untuk pakaian ke-3? OMG! Nak pilih warna lain-lain lah!
2 helai untuk RM50 pun ada!

4. Pusat Sehenti Untuk Pakaian Keluarga

Ya, yang ini paling utama. Bawa sahaja family anda untuk berkunjung ke sini dan dapatkan pakaian pada harga yang mampu milik. Jadi tak payah pergi ke tempat lain, YFS Concept Store ada segalanya. Jadi, kalau beli bundle sekali dengan keluarga, tak ke jimat tu?

Nah! Pakaian untuk seisi keluarga pun ada kat sini lah!

Jadi, raya kali ini, tak payah lagilah nak guna alasan malu nak beraya sebab tak ada baju raya tu. Dah lapuk dah alasan tu. Sebabnya di YFS Concept Store anda boleh dapatkan segalanya ok.

Hanya datang ke lebih 32 cawangan di seluruh negara dan anda dah boleh mula buat persiapan raya. Poket tak bocor, kemeriahan dikecapi. Tak gitu?

Poket tak bocor, kemeriahan dikecapi. Tak gitu?

Aku sembang kencang ni aku dah beli ke?

Untuk makluman kalian, aku dah beli lah di YFS Concept Store ni. Sebabtu lah aku rekemen dekat kalian semua juga untuk berbelanja kat sini.

Nah kalau korang nak tahu kebih lanjut mengenai YFS Concept Store ini bolehlah layari mana-mana medium di bawah. Mana la tahu kan nak terjah sekarang juga ke.

Website : www.yfscorp.com
Facebook : www.facebook.com/yfsconceptstore 
Instagram : www.instagram.com/yfsconceptstore

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

One thought on “Malu Nak Pergi Beraya Sebab Takde Baju Raya Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge