September 30, 2023
Lain-Lain

Menangi Sebuah BMW 330e Sport Dengan Tronexus

Menangi Sebuah BMW 330e Sport Dengan Tronexus

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca blog yang dikasihi sekalian. Semoga anda sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya ingin kongsikan dengan anda semua mengenai kad sim yang terbaru di pasaran.

Semua sedia makulm, bahawasanya setiap dari kita di Malaysia ini menggunakan telefon bimbit. Boleh dikatakan seawal usia 11 tahun sudah ada yang mempunyai telefon bimbit. Tapi pernahkah anda terfikir untuk mempunyai pendapatan sampingan disebalik penggunaan telefon tersebut?

Nah.. Itulah salah satu tujuan pengenalan kadsim Tronexus. Semua orang menggunakan telefon, tapi adakah penggunaan telefon tersebut boleh menjana wang? Tronexus hadir untuk menyempurnakan hari anda.Tapi apa itu Tronexus?

Apa itu Tronexus?

Tronexus Global Sdn Bhd merupakan anak syarikat kepada Talk Focus Sdn Bhd dan juga syarikat di sebalik simcard Tronexus.

 

Apa Yang Boleh Dimenangi?

Wah! bersemangat betul kalian untuk menang ya. Untuk makluman anda semua, peraduan Lebih Mudah 2 Win ini merupakan peraduan yang dijalankan oleh Tronexus bermula 1 Oktober 2016 hingga 30 September 2017.

Pelbagai hadiah menarik disediakan untuk semua. Antaranya BMW 330e, Proton Persona 1.6, pakej pelancongan bernilai RM 18,000 untuk dua orang, dua motosikal Honda Alpha 110, lima TV Pintar, lima iPad dan sepuluh basikal boleh dilipat.

Bagaimana Pemenang Dipilih?

Pemenang dipilih berdasarkan cabutan bertuah. Makin banyak anda mendapat tiket. Makin banyak la anda akan mendapat peluang untuk menang.

BMW 330e, Proton Persona 1.6, pakej pelancongan bernilai RM 18,000 untuk dua orang, dua motosikal Honda Alpha 110, lima TV Pintar, lima iPad dan sepuluh basikal boleh dilipat.

Untuk mendapatkan tiket, anda perlu untuk mengajak seberapa ramai rakan anda untuk menggunakan Tronexus. Bila dah makin ramai yang guna, makin tinggi la peluang utnuk anda menang. Tapi yang paling utama, anda mestilah Ahli Premium Tronexus.

Cara Untuk Jadi Ahli?

Mereka  mempunyai 3 pakej yang berpatutan untuk dipilih. Pakej 1 untuk Basic, Pakej 2 untuk Standard dan Pakej 3 untuk Premium. Setiap pakej ada keistimewaan dan membawa keuntungan yang berbeza. Namun saya sarankan anda untuk menjadi ahli Premium untuk melayakkan anda menyertai peraduan Lebih Mudah 2 Win ini.

Apa Lagi Yang Menarik Tentang Tronexus?

Mesti anda tertanya-tanya, kalau guna simkad Tronexus ni apa lagi yang boleh anda dapat. Liputan ok atau tidak? Jangan bimbang kerana Tronexus ini begitu istimewa. Antara kelebihan yang anda dapat apabila menggunakan Tronexus adalah:
1) 250minit panggilan percuma setiap bulan.
2) Line coverage dimana ada DiGi disitu adalah Tronexus
3) Panggilan serendah 10sen seminit selepas habis panggilan percuma
4) SMS serendah 7sen
5) 1GB data percuma untuk ahli baru dan (500 MB untuk setiap referral yang berjaya)
Menarik bukan?

Untuk maklumat lanjut Mengenai Tronexus bolehlah mengunjungi mana-mana medium di bawah.

Maklumat lanjut dan pertanyaan layari :

Email:
cs@tronexus.com
Alamat :
L-0-1, Kuchai Business Park,
No.2, Jalan 1/127, Off Jalan Kuchai Lama,
58200 Kuala Lumpur
Contact No:
1-300-800-188 (9am – 9pm daily)
Laman web :

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

2 thoughts on “Menangi Sebuah BMW 330e Sport Dengan Tronexus

  • Wow… Memang lumayan hadiah yang disediakan… Good Luck!! Semoga berjaya menang sebuah BMW..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *