Octos From CIMB

Aloha! Assalamualaikum semua. Hari ni just nak kongsi berita gembira sket. Erm, gembira ke tu? Apa-apa jelah..

Pagi tadi aku ada terima bungkusan kurier. Aku masih tidur time tuh. Dalam jam 9.00 pagi kot. Tetiba plak ada benda melambung atas badan aku. Oh! Aku tak hirau sangat la. Abang aku biasa usik aku begituh. Main baling-baling barang. So, aku tidur ler balik. Tak tengok pom barang ape yang dibaling tadi.

Pukul 10.30 pagi aku pom bangun le dengan rasminya..ha3.(hari cuti la katakan). Eh, tengok2 ada bungkusan plak. Kurier plak tu yang hantar. Ingatkan surat dari si dia. Tengok2 dari CIMB Bank Malaysia.

Erm, dapat bungkusan dari CIMB ni aku dah agak dah. Mesti patung sotong kurita tuh. Minggu lepas aku ada jawab something kt page diorang. Sebab tu la dapat benda nih. Cepat plak ek sampai. Efisien betul..

Yes!! Lawa kan En Octo nih. Ni memang limited edition katanya. Kalau tak percaya leh tengok kt pages CIMB nih. Bertuah sungguh aku dapat seekor..ha3

Apepom thanks CIMB for this gift. I really appreciates.. Bertambahlah lagi koleksi benda alah mengarut aku nih. Erm, xper la.. Koala dah ada, sekarang dapat octopus plak.. ๐Ÿ˜›

AM: Nak pergi menara tinjau esok ย kat Hulu Langat tapi takut hujan jer. Kuyup la aku nanti bawak motor.

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

12 thoughts on “Octos From CIMB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge