Pakej Terbaik Dewan Perkahwinan Putrajaya 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Baiklah untuk entri kali ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pakej terbaik dewan perkahwinan Putrajaya 2019.

Semua sedia maklum bahawasanya kita akan memasukki suku keempat bagi tahun ini. Ianya merupakan waktu yang biasanya terdapat pelbagai majlis perkahwinan yang berlangsung. Mana tidaknya, pada waktu inilah waktu paling sesuai untuk melangsungkan perkahwinan kerana ianya pada waktu cuti sekolah.

Ruangan dewan Ambassador Putrajaya

Jadi dalam entri ini saya ingin berkongsi dengan anda semua mengenai pakej dewan perkahwinan Putrajaya yang terbaik untuk anda. Semua sedia maklum bila saya sebut sahaja Hanana Group pasti akan terpacul dari mulut anda akan kualiti servis yang mereka berikan. Tak kiralah dari segi makanan, pelamin, pakaian pengantin dan pelbagai lagi.

Antara contoh pelamin

Saya yakin nama Hanana Group meniti dari mulut ke mulut dengan kualiti yang mereka berikan. Saya sendiri telah merasai beberapa kali masakan yang mereka sediakan. Memang cukup sedap dan terbaik. Sekali rasa pasti teringat-ingat. Seperti mana saya teringat akan kambing masak lemon mereka!

Kambing bersama sos lemon!

Untuk anda yang teringin merasai sendiri keenakan hidangan yang mereka sajikan bolehlah berbuat demikian pada majlis  “FOOD TASTING & OPEN DAY” kali ini bertempat di AMBASSADOR PUTRAJAYA.

Saya yakin anda akan berpuas hati kerana masakan mereka semuanya sedap-sedap. Selain itu pakej perkahwinan mereka juga cukup terbaik. Anda boleh pilih ataupun tempah mana-mana pakej yang anda rasa kena dengan diri anda dan yang berkenan di hati. Jangan bimbang, terdapat pelbagai pilihan untuk anda pilih.

Jadi, jangan buang masa lagi, anda semua dijemput untuk hadir ke  
“FOOD TASTING & OPEN DAY” di AMBASSADOR PUTRAJAYA

Tarikh   : 22 September 2019
Hari      : Ahad
Masa    : 12.00 pm – 04.00 pm
Tempat : Ambassador Putrajaya
92, Jalan Perak, Persiaran Diplomatik Presint 15, 62050 Putrajaya

Bagi anda yang berminat untuk hadir, diharap dapat memaklumkan waktu kehadiran dan bilangan pax yang akan hadir (max 5 pax) secepat mungkin supaya dapat memudahkan urusan menyusun jadual tetamu.

Anda bolehlah menghubungi mana-mana nombor di bawah:

http://www.wasap.my/+6016-4318434 (LIANA)
http://www.wasap.my/+6016-6700752 (HANIS)
http://www.wasap.my/+6016-6700457 (FARAH)
http://www.wasap.my/+6016-6700473 (SHAIDATUL)
http://www.wasap.my/+6012-3607030 (HAIZURA)
http://www.wasap.my/+6016-6700471 (SARAH)

amirnawawi

Penulis yang sentiasa memikirkan tentang masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge